Balustrada, un loc pe care il putem amenaja cu decoratiuni spectaculoase

0
4128

Balustrada, un loc pe care il putem amenaja cu decoratiuni spectaculoase

Inca ne-au ramas locuri din casa pe care le putem amenaja de sarbatori, iar balustrada este un element de design interior ideal pentru asa ceva. Iata asadar ca si astazi vrem sa va incantam privirea cu o serie de idei de decoratiuni spectaculoase din punct de vedere estetic.


Chiar daca am vrea, tot nu am putea vorbi in randurile urmatoare despre balustrada ca element de design interior si asta pentru ca nu acesta este scopul articolului de astazi, asa cum poate ati fi crezut,  insa putem vorbi oricat despre idei de decoratiuni spectaculoase, decoratiuni pe care le putem realiza din accesorii simple, precum ghirlande din crengi de brad sau cele confectionate din globuri stralucitoare.

Pentru inceput ne vom indrepta atentia asupra decoratiunilor din crengi de brad, deoarece dupa parerea noastra, acestea se confectioneaza cel mai usor. Consideram ca nu poate fi chiar atat de greu, pe cat s-ar crede, de a lega un manunchi de cetina de brad cu un colier din plastic spre exemplu, si de a decora balustrada cu astfel de ornamente.

Asa cum am spus si mai inainte, intentia noastra nu este aceea de a va descrie in acest articol balustradele ca element de decor in casa, in primul rand pentru ca acestea sunt prea comune, din punct de vedere estetic, dar le putem scoate in evidenta agatand diverse obiecte in ton cu sarbatorile care se apropie. Si ce obiecte mai potrivite decat cele confectionate din materiale usoare, cu imprimeuri bogate, sub forma unor cizmulite, cat mai mari bineinteles, pentru a putea primi cat mai multe daruri de la Mos Craciun.


Iar ceea ce priveste ghirlandele din crengi de brad, si pe acestea le putem evidentia, accesorizandu-le cu funde mari din organza de culoare rosie, material foarte ieftin de altfel. Priviti!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto