18 idei de gulere impletite din lana – Practic si frumos!

18 idei de gulere impletite din lana – Practic si frumos!

Daca tot am deschis sezonul articolelor despre impletit si crosetat, iata inca unul la fel de interesant pe care il dedicam doamnelor care au inclinatie spre a practica astfel de indeletniciri frumoase, dar nu numai lor ci si doamnelor care isi doresc sa invete.


Cu riscul de a ne repeta, trebuie sa va spunem ca impletitul este o activitate migaloasa care cere rabdare si mult timp liber. Dar cum noi nu avem timp, exista bunicile si mamele noastre care stiu sa impleteasca, prin urmare le putem cere sa ne ajute.

Asadar doamnelor care va ocupati cu astfel de indeletniciri, iata cateva idei de gulere si fulare impletite din fire de lana naturala, lana care spre surprinderea noastra, inca se mai gaseste in comertul romanesc. Sau si mai bine puteti incerca prin targurile cu specific, organizate de mesterii populari.

Citind randurile de mai sus, banuim ca va veti duce imediat cu gandul la faptul ca le puteti achizitiona direct de acolo, dar unde ar mai fi atunci satisfactia de a le realiza chiar cu mana voastra.


Iata de ce ne-am gandit la aceste idei practice de a le impleti celor dragi diverse obiecte de imbracaminte din lana naturala.

Nu ne putem lauda cu faptul ca stim sa impletim pentru a descifra astfel de modele, dar ne bazam pe priceperea si indemanarea voastra si suntem convinsi ca veti aprecia aceste idei si chiar le veti pune in practica. Priviti!

lana-1

lana-2

lana-3

lana-4

lana-5

lana-6

lana-7

lana-8

lana-9

lana-10

lana-11

lana-12

lana-13

lana-14

lana-15

lana-16

lana-17

lana-18

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI