Brad de Craciun realizat cu ajutorul unor paleti din lemn

0
1883
Brad de Craciun (

Brad de Craciun realizat cu ajutorul unor paleti din lemn

Craciunul este o sarbatoare in care imaginatia este pusa la incercare, iar decoratiunile sunt atractia principala. Realizeaza si tu braduti din paleti din lemn pentru a fi prieten cu mediul inconjurator si pentru a nu apela la bradul natural.


De ce sa optezi pentru un altfel de brad anul acesta?

Un brad natural creste aproximativ 10 ani pentru a ajunge la inaltimea de 1.5-2 metri. Apoi, acesta este taiat si tinut in casele noastre pentru aproximativ doua saptamani, apoi ajunge sa fie aruncat.

Un astfel de brad realizat din paleti din lemn ne ajuta sa fim prieteni cu mediul inconjurator, iar materialul poate fi oricand refolosit si transformat in altceva.

Mai mult decat atat, te poti juca cu imaginatia intr-o multime de feluri pentru a realiza bradul pe care tu il doresti. Pe langa faptul ca ii poti alege marimea dorita, poti opta si pentru a il vopsi sau pentru a il decora cu diverse ornamente colorate. 


Un brad realizat din obiecte reciclate nu treubie aruncat, astfel ca nu va trebui sa iti faci griji pentru mediul inconjurator: unde ajunge bradul sau unde anume sa il arunci din cauza marimii sale.

Bradul natural se scutura in timp si nu poate fi tinut in casa decat aproximtiv doua saptamani, pe cand un bradut realizat din materiale reciclabile poate fi tinut in casa cat timp doresti, indiferent de vremea de afara.

De asemenea, bradul natural trebuie cumparat in fiecare an, pe cand un brad realizat din materiale reciclabile poate fi depozitat si refolosit in fiecare an, pentru cat timp doresti.


Opteaza pentru un brad artificial realizat din materiale prietenoase cu natura sau opteaza pentru un brad realizat chiar de tine, din lucruri pe care deja le ai pe acasa. Inspira-te de aici!

sursa foto: Pinterest