Ce decoratiuni uimitoare mai putem realiza din discuri de lemn – idei diy

Ce decoratiuni uimitoare mai putem realiza din discuri de lemn – idei diy

Nu stim de ce, dar toamna pare anotimpul cel mai potrivit pentru a realiza obiecte decorative. Poate pentru ca avem atatea lucruri din care sa le facem. Din bostani, din frunze uscate, din nuci, din tot felul de seminte sau din mici discuri de lemn. Si ne vom opri putin la acestea din urma.


Mergand pe principiul ca nimic nu se pierde ci totul se transforma, va invitam sa va inspirati din articolul de astazi pentru a realiza decoratiuni din acele discuri de lemn de dimensiuni mai mici. Ce puteti realiza din ele? Sa spunem ca puteti confectiona suporturi pentru canile din care va serviti cafeaua dimineata sau puteti decora niste ghivece de flori.

O alta optiune ar fi sa decorati marginea unei oglinzi. Cu siguranta va infrumuseta un hol in care aveti si alte obiecte confectionate din lemn. Nu mai vorbim de faptul ca sunt foarte elegante si se potrivesc in orice incapere a casei, nu doar intr-un hol intunecos.

Sunt proiecte si pentru exteriorul casei. Spre exemplu, din cateva crengi uscate si cateva discuri de lemn prinse cu sfoara, puteti realiza un frumos decor de toamna.


Trebuie sa recunoastem ca pentru a le realiza e nevoie de timp, deoarece nu este atat de simplu sa lipesti atatea bucatele de lemn, insa merita tot efortul, deoarece, la final, veti realiza ca v-au iesit niste decoratiuni uimitoare.

discuri-de-lemn-1

discuri-de-lemn-2

discuri-de-lemn-3

discuri-de-lemn-4

discuri-de-lemn-5

discuri-de-lemn-6

discuri-de-lemn-7

discuri-de-lemn-8

discuri-de-lemn-9

discuri-de-lemn-10

discuri-de-lemn-11

discuri-de-lemn-12

discuri-de-lemn-13

discuri-de-lemn-14

discuri-de-lemn-15

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI