Bucatarii exterioare absolut superbe pentru curtea casei tale

0
2808

Bucatarii exterioare absolut superbe pentru curtea casei tale

Un spatiu amenajat afara nu este doar util, ci poate fi si aspectuos daca te inspiri din aceste idei frumoase de bucatarii exterioare.


Sa prepari un gratar in aer liber, in timp ce petreci timpul cu cei dragi, este una dintre micile bucurii ale vietii. De aceea, amenajarea unei astfel de bucatarii exterioare poate fi exact ceea ce ai nevoie in curtea ta.

Inspira-te din galeria foto din acest articol. Gratare diferite, bucatarii exterioare echipate complet, dar si spatii de relaxare superbe sunt prezentate in proiectele de mai jos. Transforma si tu curtea intr-un loc unde poti sa gatesti, dar sa te si relaxezi.

Bucatarie exterioara ideala pentru o curte mica

Curtile micute sunt ideale pentru a fi folosite atunci cand vrei sa gatesti. Atat gratare cu carnuri gustoase, cat si ardei sau vinete coapte pot fi preparate aici.


O bucatarie exterioara nu doar ca transforma curtea intr-un spatiu primitor, mai prietenos, dar este si utila. In acest fel, zilele de vara vor fi petrecute aici, in aer liber, fara sa mai incalzesti inutil spatiul din exterior.

Amenajeaza o mica pergola

Deasupra gratarului din curtea casei tale poti amenaja o mica pergola din lemn. Un acoperis retractabil este o alegere excelenta atunci cand vine vorba de o astfel de pergola. Atunci cand folosesti gratarul poti da la o parte acoperisul.

Pergolele pot fi construite din lemn, metal sau o combinatie intre aceste doua materiale. In functie de spatiul disponibil, dar si in functie de necesitate, dimensiunea pergolei din curtea ta variaza.


28 Idei de gratare si cuptoare cu lemne pentru preparate gustoase

Top 15 idei geniale pentru o zona de gratar amenajata chiar in curtea casei tale

12 Modele diferite de gratare pentru mancaruri delicioase

Construirea unui spatiu de relaxare cu gratar in curtea casei tale

sursa foto: Pinterest