Bucati circulare din lemn folosite pentru a realiza cabanute de vis

0
490

Bucati circulare din lemn folosite pentru a realiza cabanute de vis

Un adevarat vis pe care il avem cu totii este sa ne consturim o cabanuta mica, comoda si draga noua la munte, unde sa putem evada atat in vacante, cat si in weekend-urile noastre libere in care simtim nevoia sa ne relaxam.


Pe timp de iarna, sunetul lemnelor trosnind in foc si tabloul fulgilor de nea care transforma pamantul intr-o plapuma alba este un peisaj de vis si o atmosfera pe care ne-o dorim in fiecare iarna. De aceea, ne-am decis ca in articolul de astazi sa va prezentam cateva cabanute de vis, simple dar superbe, realizate din discuri de lemn.

Chiar daca avem o multime de posibilitati pentru a construi cabanute frumoase, aceste materiale naturale dau un aspect placut, iar rezultatul este minunat.

cabanute-de-vis-2

cabanute-de-vis-3

Lemn folosit

Pentru construirea acestor case, puteti alege ienupar sau pin deoarece acestia sunt rezistenti la aproape orice tip de clima. Materialul cel mai bun pentru constructii este lemnul, iar pinul face parte din categoria lemnului foarte rezistent, impreuna cu stejarul sau ulmul. Mai exista frasinul, bradul si molidul care au o durata medie de rezistenta, iar salcia, teiul si mesteacanul sunt foarte putin durabile.


cabanute-de-vis-4

cabanute-de-vis-5

cabanute-de-vis-6

Ce lemn aleg pentru constructia casei?

Specialistii spun ca lemnul cel mai bun trebuie sa fie din zonele geografice in care vara este foarte scurta, astfel perioada vegetativa este redusa acolo. Evident, vorbim de lemn de rasinoase, lemn care se gaseste si in Romania.

De asemenea, raportul calitate-pret este foarte bun daca alegem bradul sau molidul, iar noi ne putem construi o cabanuta de vis in care sa putem petrece linistiti concedii si vacante.

cabanute-de-vis-7

cabanute-de-vis-8

cabanute-de-vis-9

Design interior rustic

Suntem convinsi ca si voua va plac acesti pereti superbi care se potrivesc cu peisajul de la munte, cat si cu zonele linistite si ferite de aglomeratia orasului. Design-ul interior rustic este superb, iar decoratiunile pe car ele folosim pot fi simple, traditionale si deloc scumpe.


cabanute-de-vis-10

cabanute-de-vis-11

Rezultatele sunt excelente, nu?

cabanute-de-vis-12

cabanute-de-vis-13

cabanute-de-vis-14

cabanute-de-vis-15

via