Capace de plastic refolosite pentru proiecte creative

Capace de plastic refolosite pentru proiecte creative

Fie ca vorbim de capace de plastic de la sticlele de suc sau de apa minerala, aceste obiecte care par a fi banale, pot fi transformate in proiecte uluitoare, datorita rezistentei lor.


Cu totii cumparam apa minerala sau plata, sucuri si alte lichide depozitate in sticle cu astfel de capace de plastic. Daca ati facut vreodata colectie de capace, acum puteti sa le refolositi pentru diferite proiecte. Unul dintre cititorii nostri a realizat mese si scaune din capace de plastic, dar si un pres pentru usa de la intrare. Primele poze din acest articol sunt proiectele realizate de cititorul nostru. El a realizat, folosind capace din plastic, scaune si o masa pentru curte. Dupa cum vedeti, sunt si asortate foarte frumos, dar puteti sa le faceti si colorate sau poate din aceeasi culoare.

Daca tot vine Pastele, o alta idee pentru refolosirea capacelor este realizarea unui cos pentru a tine ouale. El poate fi folosit si pentru a depozita alte obiecte.

Gasim, in urmatorul articol, o multime de idei pentru a refolosi capacele din plastic. Vrem sa stim care este proiectul vostru favorit.


capace de plastic (2)

capace de plastic (3)

capace de plastic (4)

capace de plastic (1)

capace de plastic (2)

capace de plastic (3)

capace de plastic (4)

capace de plastic (5)

capace de plastic (7)

capace de plastic (8)

capace de plastic (9)

capace de plastic (10)

capace de plastic (11)

capace de plastic (12)

capace de plastic (13)

capace de plastic (14)

capace de plastic (15)

capace de plastic (16)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI