Castele de apa, acele constructii din caramizi ideale pentru amenajarea gradinii

Castele de apa, acele constructii din caramizi ideale pentru amenajarea gradinii

Si ce daca ne aflam intr-o luna friguroasa, asta nu inseamna ca nu putem face planuri pentru amenajarea gradinii inca de pe acum, astfel incat primavara sa ne gaseasca pregatiti cu idei numai bune de pus in practica pentru casa si curtea noastra.


Iar cand spunem planuri pentru amenajarea gradinii, ne referim la tot ceea inseamna lucrari de primavara, incepand bineinteles cu taierile la pomi, stransul uscaturilor si terminand cu pregatirea straturilor pentru flori si zarzavaturi. Dar sa nu uitam de anexele si utilitatile exterioare. Si daca tot am amintit de ele, propunem sa urmarim in acest articol cateva idei de a construi sau de a moderniza locul cu pompa de apa sau cismeaua cum i se mai spune prin anumite zone ale tarii, cismea care nu este altceva decat o instalatie prevazuta cu robinet prin care este adusa apa in gospodarie.

Asadar, daca ati ramas cu materiale de constructii si nu stiti ce sa faceti cu ele, ia priviti mai jos cateva idei geniale de a le folosi la realizarea unui castel de apa, constructie utila in orice gospodarie.

Despre constructia in sine nu va putem da prea multe amanunte deoarece nu suntem specialisti in domeniu, insa va putem da cateva sugestii. Spre exemplu pentru a infrumuseta castelul de apa puteti folosi ghivece din ceramica, ulcioare din lut, dar si piatra decorativa pentru a imprejmui locul.


De asemenea suntem de acord cu voi daca ne veti spune ca este nevoie de mana unui mester pentru construirea unui castel de apa, dar daca tot am venit cu astfel de idei, lasam imaginile de mai jos sa fie sursa de inspiratie pentru cei care si-au planuit amenajarea gradinii, dar le mai lipsea ceva din decor. Priviti si va inspirati!

amenajarea gradinii amenajarea gradinii amenajarea gradinii amenajarea gradinii amenajarea gradinii amenajarea gradinii

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI