Lampi decorative de perete – pentru acele portiuni care nu ies in evidenta cu nimic

0
1415

Lampi decorative de perete – pentru acele portiuni care nu ies in evidenta cu nimic

In ziua de astazi marea majoritate a oamenilor prefera amenajari interioare cat mai simple dar in acelasi timp elegante si de efect, multi renuntand la clasicele corpuri de iluminat depasite din punct de vedere al design-ului cat si al modului de economisire a energiei electrice.


Din acest motiv ne-am gandit si noi sa va oferim cateva idei de amenajari cu lampi decorative de perete, atat pentru a incarca unele portiuni care nu ies in evidenta cu nimic, cat si pentru a crea o atmosfera calda si placuta in casa.

Cele mai multe din aceste lampi decorative de perete au fost concepute pe principiul puzzle-urilor, o idee interesanta de altfel, deoarece ofera posibilitatea luminii de a se dispersa in incapere obtinand un efect vizual spectaculos.

Altele sunt interesante tocmai datorita formei deosebite pe care o au, cat si a locului de pozitionare si ne referim la cele de pe colt desigur, exemplificand acest lucru cu imagini alese special pentru voi.


Prin urmare daca esti adeptul unui stil simplu dar si elegant in acelasi timp, te poti inspira din ideile de astazi de a folosi lampile decorative pentru a incarca un perete gol care nu iese in evidenta cu nimic, cat si pentru a crea o atmosfera calda si primitoare in locuinta, si de ce nu pentru a va impresiona vizitatorii cu astfel de amenajari interioare.

lampi decorative de perete 1

lampi decorative de perete 2

lampi decorative de perete 3

lampi decorative de perete 4

lampi decorative de perete 5

lampi decorative de perete 6

lampi decorative de perete 7

lampi decorative de perete 8

lampi decorative de perete 9

lampi decorative de perete 10

 

SONY DSC

lampi decorative de perete 12

lampi decorative de perete 13

lampi decorative de perete 15

lampi decorative de perete 16

lampi decorative de perete 17

lampi decorative de perete 18

via