Ce poti face cu boltarii din beton – Idei fantastice si super utile de refolosire

0
2611

Ce poti face cu boltarii din beton – Idei fantastice si super utile de refolosire

Boltarii din beton se pot transforma intr-o multime de ornamente creative, dar mai ales eficiente. Aceste idei fantastice te vor uimi.


Boltarii sunt materiale spectaculoase si rezistente, materiale ce pot fi pozitionate in curtea casei tale deoarece rezista la temperaturile foarte scazute si la zapada si ploaie. De aceea, ele pot fi transformate intr-o multime de proiecte atat pentru exteriorul casei noastre, cat si pentru interior.

Am pregatit pentru tine o galerie foto din care sa te inspiri atunci cand vine vorba de refolosirea boltarilor din beton.

Suporturi pentru plante

Daca ai nevoie de un suport pentru plantele tale astfel incat sa creezi o gradina verticala, s-ar putea ca boltarii din ciment sa iti fie cu adevarat de folos. Pentru a te bucura de o pata de culoare in curtea casei tale, te sfatuim sa vopsesti acesti boltari in diferite culori. Poti folosi atat spray colorat, cat si vopsea.


Piese de mobilier

In curtea casei tale ai nevoie de cateva piese de mobilier precum o bancuta sau o masuta. Acestea pot fi realizate din cateva bucati de lemn si boltari din beton. Sunt rezistenti, pot fi pozitionati asa cum iti doresti pentru a crea o masa sau o bancuta, dar si un suport pentru diferite materiale, ideal pentru curtea casei tale.

Suport pentru unelte

Tot cu ajutorul unor boltari si a unor placi de lemn poti sa construiesti un suport pentru uneltele tale. Il poti construi in garaj, insa poti opta si pentru un astfel de suport pentru curtea casei tale, astfel incat sa poti tine aici ustensilele atunci cand ai nevoie de ele.

Ce poti face din ciment – Proiecte rezistente, ideale pentru curtea ta

Boltarii ca accesorii ideale de decor in gradina – Idei de amenajari

Ciment, apa si haine vechi. Combinate, inseamna jardiniere de flori

sursa foto: Pinterest