Ciment, apa si haine vechi. Combinate, inseamna jardiniere de flori

Ciment, apa si haine vechi. Combinate, inseamna jardiniere de flori

Hainele sunt facute pentru a fi purtate nu pentru a realiza din ele jardiniere in care sa plantati flori. Daca deja va intrebati care este tema articolului de astazi, aflati ca da, se pot realiza din haine vechi jardiniere pentru flori, numai bune de amenajat gradina cu ele. Insa nu asa pur si simplu ci in combinatie cu ciment amestecat cu apa. Mai precis 2 parti ciment si 8 parti apa in asa fel incat sa devina o solutie putin mai groasa, numai buna de scufundat hainele in ea.


Puse apoi pe un suport la uscat, mai bine de 24 de ore, se vor intari luand forma acestuia. Iar galetile sunt cele mai potrivite pentru asta. Inainte de a le aseza la uscat, puneti si o bucata de folie din plastic pentru a le dezlipi cu usurinta.

Dintre toate lucrurile pe care le aveti in casa, prosoapele sunt cele mai bune pentru a obtine astfel de obiecte decorative tip ghivece, daca le putem numi asa, in care sa plantati florile voastre preferate.

Dar mai bine va lasam sa va inspirati din proiectele de astazi pentru a va infrumuseta gradina cu jardiniere realizate din ciment, apa si haine vechi. Iata!


ciment 3

ciment 4

ciment 5

ciment 6

ciment 7

ciment 8

ciment 9

ciment 10

ciment 11

ciment 12 ciment 1

ciment 2

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI