Ce poți să faci cu becurile arse: idei creative pentru a le refolosi în siguranță

Nu mai aruncați becurile arse din casă. Știați că nu sunt inutile? Ele pot fi reutilizate și în alte scopuri, mai ales prin locuință. Nu te grăbi să le arunci, ele pot fi refolosite pentru o varietate de lucruri diferite de la decorațiuni pentru casă la grădini interioare în miniatura. Asta dacă i se îndepărtează filamentul prima dată. Ce poți să faci cu becurile arse? Iată câtea idei creative pentru a le refolosi în siguranță.


Ce poți să faci cu becurile arse

Când un bec nu mai funcționează, în loc să îl arunci imediat, ai opțiunea de a-l recicla sau de a-i găsi o nouă întrebuințare. Poți duce becul la cel mai apropiat punct de colectare selectivă pentru a fi reciclat corespunzător. Dacă nu alegeți acest lucru și preferați să le păstrați, din becurile arse pot ieși lucruri minunate.

Idei creative pentru a le refolosi prin casă

Ce poți să faci cu becurile arse? De asemenea, cu puțină imaginație și inspirație, poți transforma becurile arse în obiecte decorative sau utile pentru casă. Astfel, le poți da o nouă viață și veți avea și o casă mai plină de elemente decorative.

Spre exemplu, becurile uzate pot fi folosite la numeroase chestii, precum: recipiente pentru condimente, candele, mini vaze pentru florile preferate, suport pentru agățat haine sau chiar decorațiuni luminoase pentru bradul de Crăciun.


Sursa: femme2decotv.com/ goodshomedesign.com

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI