Cele mai creative si frumoase proiecte realizate din sticle de plastic

0
5665
proiecte realizate din sticle de plastic

Cele mai creative si frumoase proiecte realizate din sticle de plastic

Recicleaza si tu pentru a realiza astfel de proiecte realizate din sticle de plastic, proiecte creative pentru orice gospodarie.


Sticlele din plastic sunt ideale pentru a fi refolosite, mai ales daca vorbim despre o gospodarie mare, cu gradina, curte si terasa. Exista o multime de metode diferite prin care poti refolosi si tu sticlele din plastic, mai ales atunci cand vine vorba de curtea casei tale.

Realizeaza un hranitor pentru pasari

Pasarile din curtea casei tale vor reveni cu drag zilnic daca le oferi hrana de care au nevoie. Un hranitor pentru pasari poate fi realizat dintr-o simpla sticla din plastic. Aici le poti pune seminte de floarea soarelui, porumb, grau, dar si alte seminte sau miez de paine pentru ca pasarile sa se poata hrani.

Nu uita sa le fixezi aici si un suport pentru ca pasarile sa aiba si apa proaspata in fiecare zi.


Suport creativ pentru diferite lucruri

Fie ca vrei sa depozitezi aici fructe sau legume ori ai nevoie de un suport pentru produsele de curatenie, poti sa il realizezi dintr-un bidon de plastic. Este util un astfel de suport, il poti lua cu tine oriunde si poate fi un proiect simplu de realizat.

De asemenea, este un proiect prietenos cu bugetul tau.

Proiecte haioase realizate din sticle de plastic

Sticlele din plastic sunt ideale pentru a realiza din ele proiecte haioase pentru curtea ta. Acestea sunt usor de realizate de tine sau de copiii tai si pot fi colorate astfel incat sa iti infrumuseteze curtea.


Proiectele haioase realizate din sticle de plastic sunt ideale pentru orice gospodarie si nu sunt deloc greu de realizat. Mai mult decat atat, cu putina imaginatie poti pune in aplicare o multime de proiecte frumoase.

25 Idei de amenajari pentru o casa de vis ce are casute pentru pasari

sursa foto: Pinterest