Schimbam decorul cu aceste idei de obiecte decorative din cioate

Schimbam decorul cu aceste idei de obiecte decorative din cioate

In timp ce unii le privesc ca pe niste cioate numai bune de pus pe foc, asta nu inseamna ca altii, cu   imaginatie bogata, nu le pot transforma in obiecte decorative uimitoare. Indraznete din punct de vedere estetic, acest tip de ornamente ne duc cu gandul la rustic, dar ne duc si cu gandul la natura pe care o indragim si pe care o putem aduce cu usurinta in casele noastre.


Obiecte decorative din cioate – Idei creative

Daca va place stilul rustic si sunteti mai nonconformisti din fire, cu siguranta veti indragi aceste proiecte creative. Sunt acel gen de obiecte decorative care se incadreaza perfect atat intr-un decor clasic, dar mai ales intr-unul rustic. Departe de noi gandul ca nu ar fi atragatoare si intr-un interior modern. Ba dimpotriva. Asadar, daca iubiti natura si vreti s-o aduceti la voi acasa, priviti mai jos ce puteti face din niste cioate uscate.

obiecte decorative obiecte decorative

Idei de obiecte decorative din cioate

Daca ar fi sa ne intrebati pe noi care dintre proiecte este mai frumos, nu putem sa nu va spunem ca suportul pentru umbrele ni s-a parut a fi un ornament pe cat de util pe atat de interesant. Este un suport care poate fi usor de construit de catre cineva care stie sa dea viata lemnului, chiar daca este vorba despre niste cioate uscate. Vedeti imagini mai jos.

obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative

Suporturi pentru flori – Proiecte creative

Suporturile pentru flori realizate din crengi uscate sunt o alte categorie de decoratiuni cu care va puteti infrumuseta casa. Iata!


obiecte decorative

O alta categorie de ornamente care pot fi transformate din punct de vedere estetic, sunt veiozele. Comune ca aspect, puteti accesoriza veiozele cu cioate uscate, astfel incat sa le transformati cu usurinta intr-un punct de atractie in incapere. Exemplificam cu ajutorul imaginilor de mai jos.

obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI