Cele mai creative si haioase idei pentru a transforma bicicletele vechi

Cele mai creative si haioase idei pentru a transforma bicicletele vechi

Curtea ta poate deveni refugiul ideal pentru relaxare si pentru a petrece timpul liber. Inspira-te din aceste creative si haioase idei atunci cand vine vorba de redecorarea acesteia.


Cu totii avem amintiri placute din copilaria noastra. Una dintre acele amintiri pentru mine este atunci cand am invatat sa merg pe bicicleta. A fost o experienta ce m-a speriat la momentul respectiv, insa odata ce am invatat sa merg pe bicicleta m-am bucurat de aceasta activitate.

Este placut sa te plimbi, sa te bucuri de peisaje, dar si sa faci miscare cu bicicleta. De aceea, am pregatit cateva idei de ornamente pentru nostalgicii care inca au pastrat acele biciclete.

Nu arunca bicicleta ta veche si transform-o intr-un proiect superb

Orneaz-o cu flori colorate si transform-o intr-un suport pentru aceste ghivece. Alege sa o revopsesti sau pastreaza-i aspectul vintage, insa ai grija ca timpul sa nu isi puna amprenta si sa apara rugina.


Daca vrei sa ii pastrezi aspectul vechi, alege aceeasi vopsea pentru a o reinfrumuseta. De asemenea, poti opta si pentru diferite combinatii de culori.

Alege una dintre cele mai creative si haioase idei de decor

De la folosirea bicicletei pentru a realiza decoratiuni creative pana la reutilizarea a unei singure parti din aceasta, toate ideile de aici sunt creative. Daca nu ai suficient spatiu in curtea casei tale, poti folosi doar ghidonul si o parte din aceasta bicicleta.

Ornamentul nu este doar haios, ci si extrem de creativ. Poate fi fixat pe casa, astfel incat sa intampine musafirii si sa para ca si cand bicicleta iese din zid.


Scaune vechi transformate in suporturi noi, absolut spectaculoase pentru flori

Scaune vechi revopsite si transformate in suporturi superbe pentru flori

Refolosirea usilor vechi din lemn pentru a crea proiecte noi

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI