Cele mai frumoase animale pe care sa le cresti daca locuiesti la tara

Cele mai frumoase animale pe care sa le cresti daca locuiesti la tara

Cresterea animalelor in gospodaria de la tara poate fi cel mai frumos lucru pentru a trai o viata linistita, cat mai simpla. Am pregatit pentru tine o galerie foto superba cu cele mai frumoase animale pe care le poti creste si tu, daca locuiesti la tara.


Fie ca au blana, pene, cioc sau patru labute, toate animalele sunt o bucurie pentru gospodaria ta.

Bucuria de a locui la tara aduce nu doar avantaje, ci si sanatate curata. Imunitatea iti este crescuta atunci cand petreci mult timp in curtea ta, asa ca te bucuri de multe beneficii. De aceea, daca ai norocul de a locui la curte si ai suficient de mult timp, te incurajam sa cresti si animale. Indiferent de ce animale alegi, toate iti aduc bucurii, dar si carne bio si alte alimente pentru tine si intreaga familie.

Cresterea pasarilor

Pasarile, precum gainile, cocosul, dar si curcanii si ratele iti vor aduce oua proaspete, dar si carne organica pentru tine si familia ta. Cresterea pasarilor este o activitate placuta, deloc grea. Ele nu au nevoie de prea multa ingrijire, ci de un loc adapostit unde sa doarma, dar si de un spatiu pentru ca ele sa stea pe timp de zi.


Daca locuiesti la curte, poti creste pasari de diferite soiuri, pasari frumoase si care iti aduc o multime de produse organice.

Cresterea altor animale pentru curtea ta

Poti alege capre, oi, dar si porci sau vaci pentru a le creste in propria gospodarie. Vei prepara o multime de alimente precum branza, lapte acru si te bucuri de mancare organica, sanatoasa, mancare din propria curte.

22 Idei practice de a construi un cotet pentru pasarile din curte

3 Sfaturi importante pentru a ingriji gainile vara

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI