Cele mai frumoase idei pentru a decora borcanele de diferite dimensiuni

0
5933
decora borcanele

Cele mai frumoase idei pentru a decora borcanele de diferite dimensiuni

Fie ca folositi panza de iuta sau materiale textile colorate, putem decora borcanele de dulceata in diferite moduri creative si frumoase. Aveti borcane de dulceata pe care poate doriti sa le vindeti? Va ajutam cu idei creative pentru afacerea voastra, daca doriti sa realizati borcane frumoase, decorate chiar de voi, acasa.


In pozele urmatoare vom trece printr-o serie de proiecte facute manual, toate realizate de catre oameni cu imaginatie. In prima poza de mai josm avem borcanele realizate cu un mic trandafir decorativ, dar si cu un biletel pe care scrie: „Multumesc”. Aceasta este o idee foarte buna! Puteti multumi clientilor ca au ales sa cumpere borcanele cu bunatati de la voi sau puteti folosi borcanele ca marturii pentru un botez. Suna bine, nu?

Panza de iuta si sfoara

Daca stam sa ne gandim mai bine, nu este greu sa realizam decoratiuni. Nu este greu deloc! Luam drept exemplu aceste borcane realizate cu doar cateva bucati de panza de iuta si cu putina sfoara. Uitati cat de bine arata! Pe panza de iuta a fost lipita o bucata de dantela, iar capetele borcanelor au fost legate cu sfoara, in forma de fundita. Suna atat de simplu, nu-i asa? Ei bine, credeti-ne! Chiar este simplu!

Borcane colorate, mici si simpatice

Optati pentru diferite modele de borcane, dar si pentru diferite culori. In functie de proiectele pe care doriti sa le faceti, puteti crea si voi o multime de borcane creative, simpatice si care vor iesi in evidenta intr-un mod placut, dar si foarte usor.


Pune-ti amprenta pe fiecare borcan

Fie ca doriti sa scrieti doar un simplu „Multumesc” sau ca doriti ca mesajul sa fie mai personalizat, noi va sfatuim sa optati si pentru mesaje haioase, pe care le vor aprecia cu totii.

sursa foto