Case decorate cu flori colorate, poziționate pe uși și ferestre

Case decorate cu flori colorate, poziționate pe uși și ferestre

Dacă iubești florile și nu mai știi cum să le poziționezi în gospodăria ta pentru ca totul să iasă în evidență, aceste case decorate cu flori superbe te vor inspira.


Florile sunt plante absolut superbe ce înfrumusețează gospodăria noastră. Acestea pot fi plantate atât însori, dar și în ghivece. În orice formă ai alege să le plantezi, florile tale sunt ideale pentru o curte îngrijită, colorată și plină de viață.

Construirea unei pergole

O pergolă te poate ajuta atât să faci umbră pe terasa casei tale, dar poate ține și locul unui suport pentru florile tale. Atât plante agățătoare, dar și vița de vie pot fi sprijinite de o astfel de pergolă din lemn.

Pergolele din lemn sunt construcții ce completează cu succes designul gospodăriei tale. Acestea pot fi poziționat de atât în fața casei tale, pe terasă, dar și în prelungirea gospodăriei tale. O pergolă poate avea un acoperiș fix sau un acoperiș retractabil, în funcție de preferințele pe care le ai.


Florile agățătoare poziționate la ferestre

Atunci când alegi să decorezi casa cu flori și plante, ține cont și de câteva dezavantaje pe care acest lucru le are. De exemplu, plantele tale pot să îți aducă în casă sau pe la ferestre insecte pe care nu le dorești.

De asemenea, mai există și dezavantajul îngrijirii acestor flori. Fiind atât de înalte și extinzându-se pe casa ta, florile sau plantele pot fi ceva mai greu de curățat și de îngrijit.

Cu toate acestea, odată ce ai trecut de acest prag și nu te mai deranjează micile dezavantaje, poți planta glicina sau alte flori frumoase, cățărătoare, flori ce îți decorează întreaga casă și arată spectaculos.


Flori colorate, cu adevărat spectaculoase pentru o explozie vizuală

Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

Muscata englezeasca, floarea care nu stiai ca exista, dar este absolut superba

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI