Cele mai frumoase, minimaliste si elegante rafturi pentru o casa absolut superba

0
1220

Cele mai frumoase, minimaliste si elegante rafturi pentru o casa absolut superba

Poti avea cele mai elegante rafturi fara sa fii nevoit sa alegi sisteme complicate de montare in perete. Bucura-te de o casa simpla, dar spectaculoasa. Cele mai simple modalitati de a iti face casa frumoasa sunt, de cele mai multe ori, cele mai eficiente.


De aceea, daca vrei sa te bucuri de un spatiu cat mai frumos, alege sa il faci creativ si util, insa opteaza pentru piese de mobilier cat mai simple. Acestea au puterea de a iti face casa mai frumoasa, insa sunt si functionale, practice.

Rafturi pentru plantele verzi

Plantele tale verzi din casa au nevoie de locuri unde sa fie pozitionate. De aceea, rafturile pot fi ideale pentru tine. Alege sa le pozitionezi pe perete, insa nu uita sa tii cont de faptul ca plantele tale au nevoie de multa lumina.

Instaleaza rafturile in spatii unde lumina naturala de afara ajunge cat mai mult. Nu uita sa filtrezi lumina cu ajutorul perdelelor pentru a proteja atat plantele, dar si pe tine de razele UV puternice din anotimpul cald.


Beneficiile plantelor din casa ta – Idei creative pentru casa si gradina

Rafturi utile pentru baie

In baia ta ai nevoie de rafturi pentru a pozitiona lucruri. De aceea, rafturile utile pentru baie sunt necesare in orice incapere. Poti pune aici si cateva decoratiuni pentru a te asigura ca totul arata absolut superb.

Rafturi pentru dormitor

In orice incapere sunt utile rafturile, iar dormitorul este una dintre aceste incaperi. Aici poti pune pe rafturi decoratiuni, accesorii, carti, rame cu fotografii, dar si multe alte lucruri.

Rafturile de culoarea peretelui vor parea ca niste piese de mobilier plutitoare, superbe. Sunt ideale pentru a fi pozitionate intr-un colt pe perete deoarece nu ocupa foarte mult spatiu.


sursa foto: Pinterest