Decoratiuni din cochilii de scoici – 15 proiecte minunate in acest articol

Decoratiuni din cochilii de scoici – 15 proiecte minunate in acest articol

Suntem siguri ca toti cei care si-au petrecut concediul la mare au adus in bagajele lor si cateva cochilii de scoici adunate de pe plaja. Puteti sa ne contraziceti daca vreti. Dar credem ca nu o veti face, pentru ca cei mici nu v-au lasat fara sa rascoliti nisipul fin dupa ele. Ei bine, daca vreti sa le pastrati ca amintite din vacanta care tocmai s-a incheiat, va prezentam noi o multime de idei de a realiza decoratiuni din cochilii de scoici.


Cochiliile de scoici – Sortarea pe marimi si curatarea lor

Inainte de a monta cochiliile pe un suport din lemn sa spunem, ele ar trebui curatate si apoi sortate pe marimi. Sortarea este un procedeu simplu. Tot atat de simpla este si curatarea. Intr-un vas se prepara un amestec dintr-un inalbitor obisnuit si apa. Se introduc cochiliile in lichidul respectiv, iar cu ajutorul unei periute mici se curata de impuritati.

decoratiuni din cochilii de scoici decoratiuni din cochilii de scoici decoratiuni din cochilii de scoici

Accesorii necesare pentru decoratiuni din cochilii de scoici

Nu putem trece mai departe fara a va dezvalui cateva din accesoriile de care veti avea nevoie pentru realizarea unor astfel de ornamente. In primul rand aveti nevoie de un suport pe care sa realizati ornamentul. Va sugeram sa folositi bucatide l emn. Mai aveti nevoie de un lipici fluid si eventual accesorii precum margele colorate, bucati de dantela sau panza de sac, dupa cum va place.

decoratiuni din cochilii de scoici

Decoratiuni din cochilii de scoici – Idei creative

Exista o multime de proiecte creative care pot fi realizate din cochilii de scoici. De exemplu, cu un strop de imaginatie, puteti crea o serie de tablouri cu motive florale, peisaje care intr-un final va amintesc de mare si de vacanta care a trecut atat de repede. Iar daca nu ne credeti, va rugam sa rasfoiti imaginile de mai jos. Iata!


sursa foto: pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI