Cele mai frumoase spatii pentru a planta flori in curtea casei tale

0
9517
flori in curtea casei tale

Cele mai frumoase spatii pentru a planta flori in curtea casei tale

O floare amenajata intr-un loc superb iti poate schimba in totalitate gospodaria. Descopera care sunt locurile unde poti planta flori in curtea casei tale pentru ca acestea sa arate cat mai frumos.


Daca vrei sa scoti florile in evidenta, tot ce trebuie sa faci este sa te axezi pe alegerea locurilor in care sa le plantezi. Fie ca vorbim de diferite lucruri vechi in care sa le pozitionezi sau de construirea unor spatii speciale, florile tale trebuie scoase in evidenta.

Construirea unor gradini verticale

Gradinile verticale din curtea ta te ajuta sa economisesti spatiu, dar si sa aranjezi florile intr-un mod creativ. Fie ca vorbim de ghivecele de flori, de florile plantate in diferite suporturi sau de plante aromatice, daca sunt aranjate pe verticala arata mult mai bine.

Mai mult decat atat, florile plantate pe verticala sunt mult mai usor de ingrijit si mai usor de accesat. Le vei putea oferi lumina de care au nevoie in mod egal, dar vei putea si sa le cureti zilnic fara sa fie nevoie sa depui un efort pentru a ajunge la fiecare planta in parte.


Inspira-te si din aceste 26 gradini verticale superbe, gradini pe care le poti construi si tu in curtea ta.

Creeaza decoratiuni vintage

Decoratiunile vintage reprezinta, in realitate, refolosirea unor obiecte vechi sau piese de mobilier. Cu cat esti mai creativ, cu atat le poti oferi din nou viata de care au nevoie.

Daca iti place aspectul de vechi, trebuie sa stii ca poti lasa lucrurile asa cum sunt. Cu toate acestea, este indicat sa vopsesti lemnul pentru ca el sa nu putrezeasca si sa se mentina pe o perioada mare de timp.


Te invitam sa arunci o privire si peste proiectele pe care le-am pregatit astazi pentru tine.

sursa foto: Pinterest