Cele mai frumoase terase acoperite pentru o curte in care te relaxezi

0
11591
terase acoperite

Cele mai frumoase terase acoperite pentru o curte in care te relaxezi

Persoanele norocoase care locuiesc la curte se pot bucura de un spatiu de relaxare chiar in prelungirea casei. Descopera aceste terase acoperite, absolut superbe si inspira-te si tu pentru a iti crea propriul spatiu in care sa te relaxezi.


In prelungirea casei tale poti alege sa construiesti o terasa acoperita. Cei care prefera sa petreaca timpul in acest loc chiar si pe timp de iarna, pot alege sa incalzeasca terasa. In acest fel, te vei bucura de un vin fiert baut pe terasa ta, in timp ce afara ninge. Suna ca un peisaj de poveste, nu-i asa? Ai nevoie doar de oamenii dragi si de muzica buna pentru a crea amintiri de neuitat.

Nu uita de corpurile de iluminat pe aceste terase acoperite

Corpurile de iluminat sunt foarte importante atat pe timp de vara, pentru serile intunecate, dar mai ales iarna. Cand zilele sunt atat de scurte, corpurile de iluminat sunt perfecte pentru a crea o atmosfera deosebit de frumoasa seara. Mai mult decat atat, ele ne ofera energie pozitiva si sunt si utile.

Descoepra si aceste terase amenajate cu iz de Craciun, perfecte pentru casa ta.


Opteaza pentru un leagan montat aici

Se spune ca leaganele sunt preferate doar de copii, insa si adultii pot sa se relaxeze intr-un astfel de spatiu. Alege sa citesti o carte, sa te bucuri de muzica preferata si sa scapi de stresul acumulat.

Se pot agata de structura casei, insa poti alege si leagane cu structura de metal, pozitionata pe podea.

Adaposteste aici plantele pe timp de iarna

Daca alegi o terasa incalzita sau acoperita atat in laterale, cat si deasupra, poti sa te folosesti de acest spatiu. Pe timp de iarna, pune aici plantele din ghiveci si le vei proteja pana in primavara. Asigura-te ca in acest spatiu temperatura depaseste 2-3 grade Celsius.


sursa foto: Pinterest