Cum reciclam recipientele, transformandu-le in suporturi pentru hrana pasarilor – Idei practice

Cum reciclam recipientele, transformandu-le in suporturi pentru hrana pasarilor – Idei practice

Cu siguranta vom incadra si acest articol in categoria celor despre idei practice. Dar nu vom trece mai departe fara sa vorbim putin despre multitudinea de idei pe care pagina noastra le-a postat de-a lungul timpului. Asadar, sa ne amintim ca am urmarit impreuna idei de a recicla pet-urile, cum altfel decat intr-un mod creativ. Sa ne mai amintim ca am urmarit aici cele mai frumoase idei de a decora exteriorul sau ne-am delectat privirea cu idei despre amenajarea gradinii. Dar nu numai atat. Ne-am inspirat si am urmarit impreuna o sumedenie de idei de a decora interiorul casei dar si o multime de proiecte creative. Intr-un final scopul a fost acelasi. De a ne bucura de tot ceea ce ne inconjoara si de a fi mai buni, nu neaparat in tot ceea ce facem pentru ca altfel am fi foarte aproape de perfectiune, ci mai degraba unii cu altii.


Mai devreme am adus in discutie idei de a recicla pet-urile. Ei bine, trebuie sa va spunem ca ideile de astazi se refera la faptul ca din aproape toate felurile de recipiente din plastic, putem construi suporturi pentru pasarile din mediul inconjurator, cunoscut fiind faptul ca acestea isi gasesc cu greu hrana pentru a supravietui in anotimpul friguros.

Dar sa trecem direct la subiect, intrebandu-va ce parere aveti de faptul ca le putem pune la dispozitie cutii din metal, coji de portocale sau chiar bostani, pe post de recipiente pline cu seminte din care sa se hraneasca?

idei practice idei practice

Idei de a recicla cutiile din metal transformandu-le in suporturi pentru hrana pasarilor. Iata cum!


idei practice idei practice idei practice idei practice

Suport pentru seminte confectionat dintr-un cofraj de oua!

Suport pentru seminte confectionat dintr-un bostan.

O jumatate de coaja de portocala ca idee de suport pentru seminte.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI