Cele mai interesante modalitati de a pastra hartia igienica in baie

0
6062

Cele mai interesante modalitati de a pastra hartia igienica in baie

Baia este locul in care ne relaxam, dar acest lucru nu inseamna ca nu putem sa o renovam astfel incat invitatii nostri sa fie surprinsi sau astfel incat copiii nostri sa aiba zambetul pe buze atunci cand vad ideile pe care noi le-am pus in practica.


De aceea, acesta este un motiv in plus pentru a ne amenaja baia intr-un mod creativ.

Aceste modalitati creative de a pastra hartia igienica in baie te vor ajuta sa iti reamenajezi spatiul intr-un mod mai haios si mai atragator pentru tine, invitatii tai, dar si pentru cei mici.

 Foloseste paleti din lemn

Refoloseste paletii din lemn si transforma-i in suporturi creative pentru hartia igienica. Alege sa vopsesti lemnul pentru ca acesta se va pastra mai bine in timp. Fie ca foloseste un lac special pentru lemn sau vopsea colorata, ornamentul din lemn trebuie vopsit in fiecare an.


Refoloseste suporturile din inox

Refoloseste suporturile din inox pentru a pastra hartia igienica in ele. Acestea pot fi lipite pe perete, formand diverse forme geometrice.

Pentru a economisi cat mai mult spatiu intr-o baie ingusta, alege sa pozitionezi hartia igienica pe perete, folosind un astfel de suport creativ, realizat din lemn. 

Poti chiar sa optezi pentru astfel de ornamente haioase pentru baia ta. Musafirii tai sigur vor fi incantati! 


Alege gresie si faianta deschisa la culoare pentru a crea vizual un spatiu mai mare. Alege decoratiuni si ornamente haioase pentru ca baia ta sa nu fie una banala, ci una decorata cu imaginatie.

De asemenea, poti opta si pentru a monta rafturi si dulapuri pentru a depozita lucrurile. Ai grija sa foloseste tot spatiul de pe perete atunci cand montezi un raft pentru a economisi cat mai mult loc.

Redecoreaza-ti baia pentru a o transforma intr-un loc relaxant!


sursa foto: Pinterest