Cum pastrezi ordinea in baia ta cu aceste solutii eficiente de depozitare

Cum pastrezi ordinea in baia ta cu aceste solutii eficiente de depozitare

Suntem mereu in cautarea unor solutii eficiente de depozitare care sa ne ajute sa pastram ordinea si curatenia in baia noastra, mai ales daca avem o familie numeroasa si multe lucruri pe care trebuie sa le depozitam in ordine.


De exemplu, daca ai destul spatiu sub cada ta, poti crea aceste spatii uluitoare pentru a depozita diferitele produse de care ai nevoie: sampon, balsam, sapun sau creme. Toate acestea pot fi depozitate in spatiul creat sub cada care arata exact ca in poza de mai jos.

solutii-eficiente-de-depozitare-1

Spatiu pentru depozitare insuficient

Atunci cand nu avem suficient spatiu pentru depozitare, incercam sa gasim idei noi pentru a mai crea noi unele. De exemplu, stim cu totii ca spatil de deasupra usii sau spatiul de sus, aproape de tavan nu este folosit. Putem profita de acest lucru si putem sa cream noi etajere pe perete. In baie, aceste etajere pot fi folosite pentru a depozita toate produsele de curatenie, dar si prosoapele si rezervele de sampon si balsam pe care il avem in casa. Ingenios, nu-i asa?

solutii-eficiente-de-depozitare-2

solutii-eficiente-de-depozitare-4

solutii-eficiente-de-depozitare-5

Spatii de depozitare inteligente

Mai exista posibilitatea de a crea un spatiu in care putem depozita diverse lucruri, spatiu care se poate muta foarte usor. Nu avem nevoie decat de o scara de lemn micuta de inaltime, pe care nu este nevoie sa o revopsim. Putem sa folosim un lac pentru a proteja lemnul sau putem sa o lasam chiar si asa cum este ea, cel putin o perioada pana ne hotaram ce culoare sa alegem pentru a o vopsi.


Arata foarte bine, nu-i asa?

solutii-eficiente-de-depozitare-6

solutii-eficiente-de-depozitare-7

solutii-eficiente-de-depozitare-8

solutii-eficiente-de-depozitare-9

solutii-eficiente-de-depozitare-10

solutii-eficiente-de-depozitare-11

solutii-eficiente-de-depozitare-12

Noi va dorim spor la treaba si asteptam sa ne spuneti care vi se pare cea mai ingenioasa idee pentru a o pune in aplicare in baia voastra.

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI