Crizanteme, dalii, muscate, begonii, un cor cu efect magic in curtea ta

0
698

Crizanteme, dalii, muscate, begonii, un cor cu efect magic in curtea ta

Una dintre cele mai mari bucurii ale anotimpului cald este sa privim florile precum acele frumoase crizanteme, dalii, dar si alte plante absolut magice. Ne bucuram de sosirea lor si putem spune cu mana pe inima ca ne-a fost dor de ele.


Florile sunt magia oricarei curti, asa ca suntem convinsi ca si tu vrei sa le plantezi in propria gospodarie.

Daliile, superbe pentru curtea ta

Daliile sunt flori gingase, flori superbe ce pot fi plantate chiar in curtea casei tale. Au nevoie de lumina, dar si te atentia ta pentru a rupe florile sau frunzele uscate. Vei reusi astfel sa le incurajezi sa aiba alte flori bogate si sa se dezvolte spectaculos.

Totul despre ingrijirea daliilor- Florile iubirii ce iti infrumuseteaza gradina

Crizantemele, flori absolut superbe

Crizantemele sunt flori superbe ce pot fi crescute in aer liber sau in sera ta. Acestea sunt rezistente, ele bucurandu-te cu frumusetea lor pana toamna tarziu.


Crizantemele sunt plante ce pot fi pozitionate in curtea ta, insa le poti creste si pentru a le vinde, de exemplu. O afacere micuta cu astfel de flori rezistente iti poate aduce profit. Ele rezista in vaza si pana la 4 saptamani de zile.

Crizantema, floarea de aur a toamnei, comoara din gradina noastra

Begoniile, plante spectaculoase

Begonia este o floare extrem de frumoasa, o floare care traieste foarte bine atat in balconul casei tale, dar si pe terasa sau intr-un ghiveci din curte.

Begonia – Trucuri pentru a creste o floare deosebit de frumoasa

Muscatele, florile populare ce nu trebuie sa iti lipseasca

Muscatele nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie. Ele sunt populare datorita frumusetii lor, dar si datorita culorilor superbe pe care le au florile.


sursa foto: Pinterest