Cum confectionam lumanari decorative – Idei practice

0
4030

Cum confectionam lumanari decorative – Idei practice

De-abia am scapat de iarna si desi acest anotimp pare cel mai potrivit pentru a realiza decoratiuni din lumanari, nu trebuie sa asteptam pana atunci. Si nici nu trebuie sa fie vreo sarbatoare anume, dar pentru ca se apropie Pastele, poate ca nu ar fi rau sa ne inspiram impreuna din aceste idei practice si de a afla cum putem confectiona singuri lumanarile decorative pentru masa festiva sau pur si simplu pentru a ne infrumuseta casa cu ele.


Ca si accesorii va recomandam sa folositi flori uscate de levantica, boabe de cafea sau felii de portocale, dar si frunze verzi, batoane de scortisoara sau cochilii de scoici.

Tutorialele de astazi va arata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru reusita unor astfel de proiecte. De fapt nici nu este greu sa topiti putina ceara, sa asezati intr-un pahar sau borcan accesoriile de care am pomenit mai inainte, si sa o turnati peste ele.

Pentru a economisi bani puteti retopi lumanarile de la sarbatorile trecute care nu au ars complet, dandu-le o alta forma interesanta.


 

Pentru forma patrata, puteti folosi cu succes cutia de la lapte.

Spre exemplu, pentru a le da o forma rotunda va puteti folosi de o cutie goala de biscuiti.

idei practice

Procurati-va de la mercerie ata speciala pentru lumanari.


idei practice

idei practice

Ca si sugestie pentru culoare, va sfatuim sa utilizati un colorant alimentar.

Pentru a fixa petalele de flori, ungeti interiorul paharului sau al bolului din sticla cu o pensula inmuiata in putina ceara.

Daca ne veti intreba care proiect ne-a placut noua cel mai mult, o sa va spunem din start ca toate aceste idei practice sunt minunate, prin urmare va invitam si pe voi sa va inspirati din ele si nu in ultimul rand sa ne impartasiti impresiile pe pagina noastra de facebook. Priviti!


idei practice

idei practice

sursa foto