Cum confectionam o cutiuta pentru cadouri – idei practice

Cum confectionam o cutiuta pentru cadouri – idei practice

Nu toata lumea stie cum se confectioneaza o cutiuta pentru cadouri. De aceea ne-am gandit sa impartasim cu voi aceste idei practice de a afla cum se confectioneaza din carton colorat acele cutiute de care vorbeam mai inainte. Iar motivul pentru care am ales astfel de idei, este ca nu se stie niciodata cand ne trebuie.


Prin urmare daca nu va pricepeti sa le confectionati va aratam noi prin intermediul acestui articol in care va dezvaluim pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a finaliza un astfel de proiect.

Trebuie sa mai mentionam faptul ca un astfel de proiect se incadreaza in categoria acelor proiecte fara costuri prea mari si asta pentru ca nu este nevoie decat de un singur fel de material didactic si anume cartonul. Colorate si cu diverse modele, astfel de cartoane se gasesc in orice magazin de bricolaj sau in librariile de cartier.

Toate cele trei modele de cutii pentru cadouri pe care vi le prezentam in acest articol sunt destul de simple, prin urmare le poate face oricine cu putina bunavointa.


Primul model de cutie

Marcati cu “X” bucatile pe care trebuie sa le taiati din coala de carton.

idei-practice-1

Indoiti marginile, exact ca in imaginile de mai jos.

idei-practice-2

idei-practice-3

idei-practice-4

Al doilea model de cutie

idei-practice-5

idei-practice-6

idei-practice-7

idei-practice-8

idei-practice-9

idei-practice-10

idei-practice-11

Al treilea fel de cutie

Sfatul nostru ar fi sa incercati mai intai sa confectionati o macheta dintr-o foaie de hartie si apoi sa treceti la coala de carton. Prin urmare nu ne ramane decat sa va dorim spor la lucru!


idei-practice-12

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI