Cum confectionam un balansoar din paleti fara costuri mari – Idei practice

Cum confectionam un balansoar din paleti fara costuri mari – Idei practice

Credeati ca paletii sunt buni doar pentru a amenaja un loc in gradina, transformandu-i in niste canapele confortabile? Ei bine v-ati inselat, deoarece mai sunt o multime de idei de a-i refolosi in proiecte creative. Spre exemplu, puteti confectiona un balansoar si asta fara costuri foarte de mari. Ba chiar putem spune ca este un proiect ieftin. Prin urmare ne-am interesat si despre acest aspect afland ce costuri presupune (orientative bineinteles) un astfel de proiect de tip Do It Yourself.


Balansoar confectionat din paleti non euro sau din euro paletii?

Este o intrebare simpla la care va raspundem prin intermediul randurilor urmatoare.

Se stie ca lemnul din care sunt confectionati paletii nu este unul de calitate. Chiar si asa sunt ideali pentru diverse proiecte in gradina. De aceea va sugeram sa folositi euro paletii in locul celor non euro, deoarece sunt mai rezistenti, iar pretul dintre ei nu difera foarte mult.

balansoar

Totodata ne-am interesat si am aflat pentru voi ca paletii non euro costa in jur de 10 lei bucata, iar euro paletii nu depasesc suma de 25 – 30 de lei/bucata. Iata de ce va spuneam la inceput ca un astfel de proiect nu genereaza costuri exagerate.


balansoar

Un alt accesoriu de care veti avea nevoie pentru confectionarea unui balansoar este lantul. Ne-am aruncat o privire si peste preturile unui astfel de accesoriu fara de care nu puteti finaliza proiectul si va spunem doar atat. Sunt pentru orice buzunar.

balansoar balansoar

Cum confectionam un balansoar din paleti

Ei bine, despre aceasta etapa a proiectului nu va putem spune foarte multe deoarece nu ne pricepem, dar ne bazam pe indemanarea cititorilor nostri care stiu cum sa realizeze un balansoar din paleti, mai ales ca le-am pregatit o multime de imagini din care sa se inspire. Iata!

balansoar

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI