Cum decoram terasa cu mobilier realizat din paleti – Proiecte de vara

0
2312

Cum decoram terasa cu mobilier realizat din paleti – Proiecte de vara

Paletii din lemn reprezinta cel mai ieftin mod de a realiza mobilier pentru gradina si terasa. Tocmai de aceea propunem sa aflam din aceste imagini cum decoram terasa cu sezlonguri, fotolii si canapele realizate exclusiv din paleti..


Cum decoram terasa astfel incat sa o transformam intr-un spatiu confortabil

Paletii din lemn sunt printre cele mai ieftine materiale care pot fi reciclate intr-un mod creativ. Fie ca vorbim de piese de mobilier precum sezlongurile sau canapelele, pretul este acelasi. Mai mult de atat,nu trebuie sa depunem un efort fizic deosebit pentru a le realiza. In acelasi timp trebuie sa recunoastem ca nu sunt printre cele mai reusite corpuri pentru exterior. Chiar si asa putem spune ca sunt practice. Si avand in vedere ca le folosim doar pe perioada verii, se merita efortul nostru.

cum decoram terasa cum decoram terasa

 

Idei de mobilier pe care il putem realiza din paleti

Mentionam mai sus sezlongurile si fotoliile. Trebuie sa stiti ca nu sunt printre singurele piese de acest gen. Mai pot fi confectionate masute pentru cafea, seturi pentru gradina si multe altele. Ca de exemplu paturile. Ce avantaj vedem noi in toate acestea? Ei bine, costul cu astfel de corpuri este minim. Prin urmare gasim utile aceste idei de a-i transforma in obiecte pentru casa si gradina.

cum decoram terasa cum decoram terasa cum decoram terasa

Ce fel de finisaje putem aplica lemnului din paleti

Toata lumea stie ca lemnul din paleti nu este de cea mai buna calitate. Insa cu oarecare finisaje il putem transforma intr-un lemn care poate fi lucrat cu usurinta. Tratat cu diverse solutii speciale, gen lacuri pentru lemn, va capata rezistenta dar si luciu.


cum decoram terasa cum decoram terasa cum decoram terasa cum decoram terasa cum decoram terasa cum decoram terasa cum decoram terasa cum decoram terasa

Ce fel de imbracaminte sa alegem pentru mobilierul din paleti

Nu este greu sa alegem o imbracaminte pentru mobilierul confectionat din paleti. Exista in comertul nostru romanesc o sumedenie de huse confectionate din diferite materiale textile. Insa pentru a aduce putina veselie in decor, va sfatuim sa le alegeti pe cele mai colorate.

sursa foto: Pinterest