Floarea de care nu stiai, dar pe care o vei adora: Erica Kramer’s Rote

0
350

Floarea de care nu stiai, dar pe care o vei adora: Erica Kramer’s Rote

Un arbust viguros, cu o multitudine de flori superbe, de o nuanta cuceritoare: Erica Kramer’s Rote. Daca nu-l stiai pana acum, de acum te vei indragosti de el. Si credem ca trebuie sa incerci sa il plantezi si tu in curtea ta, caci un grup de astfel de arbusti va arata superb. Forma florilor este una deosebita, iar culoarea este superba, vie, o culoare ce te atrage instant.


Inflorirea acestui frumos arbust se petrece din luna ianuarie, pana in luna aprilie. Frunzele sunt de un verde inchis absolut superb, iar florile sunt multe, frumoase, de un violet ce iti fura privirea si inima.

Nu multe lume a auzit de acest arbust, insa suntem convinsi ca odata plantata, floarea te va cuceri cu adevarat. Forma ei si aspectul este superb, fiind o floare stufoasa, versnic verde. In orice curte este pozitionat, el ofera culoare si te ajuta sa infrumusetezi locul. O poti alege atat pentru a o planta in curte, langa un spatiu de relaxare, dar si in gradina sau chiar in fata blocului tau.

Ingrijire Azalee, o floare de un roz deosebit de frumos, o planta ce cucereste

Despre Erica Kramer’s Rote, un arbust perfect pentru curtea ta

Frunzele sunt de o nuanta de verde inchis, o nuanta frumoasa, eleganta. Unele soiuri incep sa infloreasca la finele lunii septembrie si o tin asa pana in aprilie.


Ingrijirea arbustului Erica Kramer’s Rote

In ceea ce priveste ingrijirea, arbustul are nevoie de un pamant nutritiv, un sol nisipos, acid. Prefera o umiditate medie a solului si poate sa stea atat in soare, dar si in spatiile unde este semiumbra. Este un arbust ce poate fi plantat in ambele locuri, asa ca acest lucru iti ofera mai multe solutii in ceea ce priveste plantarea.

Bougainvillea, floare care poate sa decoreze sau sa iti imbrace casa

Atunci cand vorbim despre apa si udare, trebuie sa stii ca prefera sa fie bine udat, mai ales daca vorbim despre perioadele in care soarele este mai puternic. Mai mult decat atat, lunile secetoase aduc cu ele un efort in plus din partea ta pentru a uda florile, mai ales acest arbust care iubeste apa.

Un efect de poveste

Daca vrei sa te bucuri de un efect vizual cu adevarat frumos, spectaculos, avem un truc pentru tine. Planteaza grupuri ceva mai mari de arbusti si iti garantam ca se vor transforma intr-un adevarat colt de Rai. Daca plantezi o singura planta, efectul vizual nu va fi unul dorit. Opteaza pentru a il planta in grupuri pentru a te bucura de un aspect absolut superb.


Cum maximizam nutrientii pentru a imbunatati calitatea solului

sursa foto: Pinterest