Cum evidentiem florile si in mod special plantele suculente – Idei DIY

Cum evidentiem florile si in mod special plantele suculente – Idei DIY

Plantele suculente nu se numara printre preferatele noastre. Si o spunem in nume priopriu. Insa gusturile se mai schimba in timp, nu-i asa? Iar daca stim sa le punem in valoare, sunt cu adevarat spectaculoase. Spectaculoase pentru ca se numara printre florile cu cele mai neobisnuite forme. Un amestec de frunze verzi si ingrosate, frunze care stocheaza apa in ele, ceea ce le face mai deosebite. Tocmai din acest motiv propunem sa urmarim cum evidentiem aceste plante, dar nu numai.


Cum evidentiem plantele suculente – Idei de suporturi

Asociind frumusetea celorlalte flori din gradina sau din casa, parerea noastra este ca nu prea avem cum sa realizam decoruri spectaculoase din plantele suculente. Ei bine, imaginile de astazi ne contrazic. De exemplu putem folosi bustenii ca idei de suporturi pentru aceste flori. Sau lemnul de bambus. Si daca tot am amintit de bambus, sa aflam si cateva curiozitati despre acest tip de plante arborescente. Pana acum sunt cunoscute in jur de 1000 de specii de bambus. Au tulpinile goale pe dinauntru si au o crestere spectaculoasa. Circa un metru pe zi. Infloresc mai rar, dar exista si specii care infloresc in fiecare an. O alta curiozitate despre bambus este faptul ca sunt intalnite si specii care infloresc odata la 60 sau 120 de ani. Este folosit adesea ca materie prima pentru confectionarea parchetului (numai dupa ce a fost foarte bine tratat) dar si la realizarea unor obiecte de decor.

cum evidentiem cum evidentiem cum evidentiem cum evidentiem

Decoruri realizate din plante suculente

Revenind la ideile de astazi, ia priviti mai jos cum putem evidentia aceste plante doar cu ajutorul bustenilor, al cioatelor dar si al lemnului de bambus.     cum evidentiem cum evidentiem cum evidentiem

Cum evidentiem plantele de aer – Idei de aranjamente

La fel ca plantele suculente, plantele de aer reprezinta pentru noi o curiozitate a naturii. Curozitate deoarece se hranesc doar cu aer. Mai precis cu umezeala din aer. Nu au nevoie de pamant si sunt usor de ingrijit. Insa pentru a afla mai multe despre aceasta floare va invitam sa deschideti acest articol.


sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI