Cum pastram ordine in magazia cu scule si unelte – Idei practice

Cum pastram ordine in magazia cu scule si unelte – Idei practice

Mana omului gospodar se vede si in magazie de scule si unelte. Dar ce facem atunci cand intr-o astfel de incapere domina dezordinea si nu mai stim cum sa gestionam situatia? Simplu. Ne inspiram din aceste idei de organizare.


Idei de organizare a spatiului ocupat de scule si unelte

Daca ar fi sa insiruim acum toate uneltele care se gasesc intr-o magazie, cu siguranta nu ne-ar ajunge paginile de astazi. Incepand de la surubelnite, piulite, ciocane, chei sau scule electrice, toate sunt necesare intr-o gospodarie. Dar care, din pacate, ne ocupa o multime de spatiu. Tocmai de aceea ne-am gandit la cateva idei salvatoare de a le pastra intr-o ordine, daca nu desavarsita, macar pe categorii de folosinta.

Suporturi confectionate din tuburi de PVC

Nu am ales la intamplare tunurile din PVC ca idei de organizare. Deoarece suntem siguri ca multi dintre cei care citesc aceste randuri lucreaza cu burghie de diferite dimensiuni, iata un mod practic de a pastra la indemana astfel de obiecte.

O idee de suport pentru tuburile cu spuma.


Idei de suporturi pentru benzile adezive

Clasicul suport magnetic – Idei practice

Idei de suporturi din lemn pentru scule si unelte

Cutiile din lemn nu mai reprezinta nici o noutate in privinta organizarii lucrurilor dintr-o magazie. Este poate cel mai utilizat mod de depozitare. Chiar si asa, nu strica sa ne aruncam o privire peste ideile de mai jos, idei care ne arata si alte modalitati de a gestiona spatiul ocupat de uneltele cu care lucram. De exemplu, gasim extrem de util acest stativ din scanduri. Solutia practica nu o reprezinta suportul in sine, ci micile orificii care permit pastrarea uneltelor pe categorii si intr-o ordine exemplara. Iata!

Idei si solutii practice de a pastra in ordine lucrurile mici, gen suruburi, piulite sau saibe.scule si unelte scule si unelte scule si unelte scule si unelte


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI