Cum poți să amenajezi superb zona de dining din gospodăria ta

Cum poți să amenajezi superb zona de dining din gospodăria ta

Indiferent că alegi să amenajezi zona de dining în exteriorul sau în interiorul casei tale, acest spațiu poate fi ideal pentru a lua masa împreună cu cei dragi.


Zona de dining din casă este un loc special, un loc unde familia și prietenii se adună pentru a savura mese delicioase și pentru a petrece momente plăcute împreună.

Amenajarea acestei zone poate fi o experiență plăcută și creativă. Ea poate să îți ofere un spațiu confortabil și estetic plăcut pentru a te bucura de mesele zilnice.

Alegerea mobilei potrivite

Primul pas în amenajarea zonei de dining este alegerea mobilierului potrivit. O masă cu dimensiuni adecvate în funcție de spațiul disponibil este esențială.


Poți opta pentru o masă extensibilă, dacă ai nevoie de mai mult spațiu în timpul evenimentelor sau cinei cu mai mulți invitați. De asemenea, asigură-te că scaunele sunt confortabile și potrivite pentru masă.

Stabilește locația ideală

Locul unde amplasezi zona de dining poate influența atmosfera și confortul acesteia. Alege un colț luminos al casei, cu lumină naturală sau amplaseaz-o lângă o fereastră. În acest fel, vei beneficia de vederea spre grădină sau spre peisajul din exterior.

De asemenea, te poți bucura de un spațiu excelent pentru a lua masa împreună cu cei dragi chiar în curtea casei tale. Te vei bucura de natură în zilele călduroase, dar este un loc deosebit și pentru o masă ceva mai importantă, așa cum poate fi o zi onomastică.


Adaugă corpuri de iluminat adecvate

Iluminatul este un aspect important în zona de dining. O lampă suspendată deasupra mesei va oferi lumina potrivită. Mesele de seară sau pentru activitățile desfășurate în această zonă vor fi mult mai plăcute.

De asemenea, poți adăuga lumânări sau lămpi de perete pentru a crea o atmosferă mai intimă și plăcută în timpul cinei.

Soluții de depozitare ingenioase pentru bucătăriile mici: Găsești loc pentru orice!

Idei fantastice de bucătării exterioare cu spațiu de recreere

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI