Putem da o multime de intrebuintari rotilor vechi de caruta – Idei creative

0
1606

Putem da o multime de intrebuintari rotilor vechi de caruta – Idei creative

Din lucruri aparent fara nici o valoare, asa cum sunt vechile roti de caruta, putem realiza o multime de alte obiecte utile pentru casa si gradina noastra. Adaptate, aceste roti pot fi trasformate cu usurinta in bancute, mese sau chiar jardiniere, devenind un punct de atractie in curte. Iata asadar un nou articol cu idei creative de vara.


Neluand in calcul faptul ca rotile de caruta sunt usor de procurat, referindu-ne desigur la targurile de vechituri sau de la bunicii nostri de la tara, va intrebam fara a avea pretentia de a primi un raspuns, cui nu i-ar placea ideea de a avea in curte, spre exemplu, bancute din lemn carora li s-au adaugat doua roti de caruta? Banuim ca multora dintre noi ne-ar placea sa avem astfel de decoratiuni. Asadar daca preferati stilul rustic si va plac decoratiunile din lemn, iata cateva idei creative din care sa va inspirati.

Prin urmare ce spuneti de ideea de a realiza o masa pentru terasa a caror picioare de sprijin au fost inlocuite cu doua roti fixate pe un cadru din lemn? Inedit, spunem noi.

idei creative

Revenind la decoratiunile exterioare, astfel de roti se vor incadra perfect in balustrada care delimiteaza terasa. Iata!


idei creative

Rotile de caruta se vor incadra perfect si intr-o mica poarta care face trecerea spre curtea interioara.

idei creative

Daca vreti sa atrageti atentia cu orice pret, si aveti o locuinta amenajata in stil rustic, rotile de caruta pot fi un ornament destul de interesant pentru balustrada, spre exemplu.

idei creative

idei creative

Rotile de caruta sunt ideale si pentru a realiza o comoda vintage. Iata un model deosebit!


Sau intr-un minibar elegant pentru colectia de vinuri. Priviti!

Idei de a refolosi rotile transformandu-le in niste jardiniere inedite din punct de vedere al designului.

sursa foto