Cum realizam o vaza superba dintr-o sticla de vin

0
677

Cum realizam o vaza superba dintr-o sticla de vin

Daca doriti sa impresionati folosind un stil unic vara aceasta, va invitam sa realizati vaze din sticlele de vin. V-am facut curiosi deja?


Pentru pasionatii de vin, avem cateva idei de a refolosi sticlele pe care nu doriti sa le aruncati. Amenajam o masa pentru o petrecere realizand decoratiuni exterioare: punem flori in aceste sticle de vin si le folosim pe post de recipiente pentru flori. Acestea vor infrumuseta atmosfera si vor face ca petrecerea sa fie mai colorata si mai plina de viata.

(P) Cele mai frumoase flori pentru vazele tale din sticla de vin sunt cele care iti plac, cele care infloresc si cele care va fac sa doriti sa le aveti si voi in casa voastra. Vedem, in acest articol, o multime de amenajari folosind sticle simple, sticle pe care deseori le aruncam sau nu mai dorim sa le folosim pentru ca nu avem idei de cum am putea face acest lucru.

Noi va incurajam sa reciclati si sa fiti prieteni cu mediul inconjurator! Aceste idei speram ca va vor inspira si ca veti dori sa realizati si voi decoratiuni exterioare sau interioare pentru casa si gradina voastra!


sticla de vin (1)

sticla de vin (2)

sticla de vin (3)

sticla de vin (4)

sticla de vin (5)

sticla de vin (6)

sticla de vin (7)

sticla de vin (8)

sticla de vin (9)

sticla de vin (10)

sticla de vin (11)

sticla de vin (12)

sticla de vin (13)

sticla de vin (14)

sticla de vin (15)

sticla de vin (16)

sticla de vin (17)

sticla de vin (18)

sticla de vin (19)

sticla de vin (20)

sticla de vin (21)

via