Decoratiuni sub forma de oua, realizate din trei accesorii simple

0
27205

Decoratiuni sub forma de oua, realizate din trei accesorii simple

Daca ieri urmaream impreuna un articol cu iepurasi din canafi, astazi ne-am gandit la alte idei de decoratiuni la fel de frumoase si de creative, mai precis la oua decorative confectionate din ata colorata. Cum le facem? Simplu. Urmarind si inspirandu-ne din tutorialele de mai jos.


Ca de fiecare data va enumeram mai intai accesoriile de care veti avea nevoie. Dupa cum bine ati citit mai sus, aveti nevoie de cateva papiote de ata colorata, dar nu acea ata cu care retusati articolele vestimentare, ci un tip de ata ceva mai groasa si mai rezistenta, de niste aracet si de cateva baloane. Asta pe de o parte. Pe de alta parte gandindu-ne la accesoriile enumerate mai devreme si facand un calcul rapid, astfel de decoratiuni nu ne-ar costa mai mult decat am plati pe unele gata confectionate procurate din magazinele cu specific.

Dar sa nu va mai retinem si sa trecem la descrierea procedeului de lucru, procedeu pe care vi-l prezentam in cativa pasi simpli

Pasul 1: umflati baloanele procurate din comert.


Pasul 2: inmuiati ata intr-o solutie de aracet si apa, dar nu asa cum este ea infasurata pe mosor, ci desirata.

Pasul 3: infasurati firul de ata in jurul balonului fara o ordine anume ci in toate directiile.

Pasul 4: lasati balonul infasurat cu ata la scurs pe un suport din carton pana se usuca.


Pasul 5 si cel mai placut moment: spargeti pur si simplu balonul cu un ac, obtinand in felul acesta oul decorativ despre care va vorbeam la inceput.

Si ultimul pas: decupati cu o foarfeca bine ascutita un locas, exact ca in imaginile de mai jos.

Cam asta-i tot, prin urmare noua nu ne ramane decat sa va dorim spor la creat decoratiuni in ton cu sarbatorile Pascale.


decoratiuni decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni decoratiuni

sursa foto