Cum realizam ornamente spectaculoase din bogatiile toamnei

Cum realizam ornamente spectaculoase din bogatiile toamnei

Toamna s-a instalat confortabil. Si-a facut culcus printre frunzele ingalbenite cazute la pamant. Iar acum ne obliga sa o admiram. Sa-i admiram culorile si sa ne minunam de peisajele pe care ni le ofera cu generozitate. Ne obliga sa-i ascultam linistea si sa ne bucuram de bogatiile ei. Urmarim asadar un articol cu o tema de sezon. Mai precis, cum realizam ornamente din bogatiile acestui anotimp spectaculos.


Cum realizam ornamente de toamna – Idei creative de sezon

Este firesc ca atunci cand spunem ornamente sa ne gandim la belsugul toamnei. Sa ne gandim la peisajele spectaculoase si la toate lucrurile care ne inconjoara. Sa ne gandim la frunze, la nuci, la castane sau la dovleci. Dar ne gandim si la felul cum le putem aranja in diverse recipiente. Ca de exemplu recipientele din sticla. Iar cand spunem recipiente din sticla, spunem vaze, pahare sau boluri.

cum realizam ornamente cum realizam ornamente cum realizam ornamente

Decoruri simple din bogatiile toamnei – Proiecte creative de sezon

De ce decoruri simple? Simple, pentru ca cea mai mare parte a accesoriilor le intalnim la tot pasul. Simple pentru ca putem aseza la intamplare intr-un bol din sticla cateva nuci pe un pat de frunze ingalbenite. Dar nu numai. In locul nucilor putem folosi casatane sau alune de padure. Dar sa nu uitam de lumanarile parfumate. Pentru ca ele sunt cele care vor desavarsi decorul.


cum realizam ornamente

Bogatiile toamnei transformate in decoruri minunate

O alta bogatie a toamnei din care putem realiza decoruri spectaculoase este porumbul. Frumos colorat si cu boabe marunte, porumbul poate fi folosit cu imaginatie in proiecte creative. Iata!

Ce ar trebui sa mai adaugam in acest comentariu?! Toate aranjamentele de astazi sunt simple, de efect, si nu ne-ar lua mai mult de cateva minute sa le realizam. Si de ce nu, sa privim o astfel de activitate ca pe cel mai simplu mod de a ne relaxa. Priviti!

cum realizam ornamente cum realizam ornamente cum realizam ornamente cum realizam ornamente cum realizam ornamente cum realizam ornamente

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI