Dormitoare cu spatii de depozitare practice, eficiente, dar chic

Dormitoare cu spatii de depozitare practice, eficiente, dar chic

Dormitorul este incaperea in care avem spatii de depozitare practice, insa care nu incarca foarte mult vizual design-ul camerei. Depozitarea in aceasta incapere nu trebuie sa ocupe cea mai mare parte a spatiului, fiind creata doar pentru a fi utila pentru tine.


Cu toate acestea, avem nevoie de locuri de depozitare in dormitor pentru haine, lenjeria de pat sau pentru incaltaminte. Poti sa te inspiri din trucurile pe care le-am pregatit pentru tine. In acest fel, vei reusi sa depozitezi lucruri in camera fara sa ocupi tot spatiul din camera.

Am pregatit pentru tine si cateva sfaturi utile care se potrivesc atat in dormitoarele mici de apartament, cat si in dormitorul din casa. Daca locuiesti la curte, poti alege sa amenajezi o incapere de tip dressing, special creata pentru haine.

18 Idei pentru a avea o incapere dedicata hainelor – Dressing superb

Rafturile creative sunt spatii de depozitare utile

Rafturile creative, in diferite forme, sunt rafturi perfecte pentru un dormitor chic. Daca nu vrei sa alegi rafturile simple, clasice, atunci acestea in forme geometrice te vor cuceri. Sunt create special pentru persoanele ce prefera un stil unic, diferit, un stil iesit din comun.


Pe aceste rafturi poti depozita de la carti, pana la ghivece cu plante suculente sau alte piese de decor frumoase.

Spatiile de depozitare de deasupra patului

Patul din dormitorul tau este pozitionate langa un perete, de obicei. Deasupra patului poti alege spatii de depozitare precum dulapuri, iar langa el poti amenaja un mic sifonier.

Ideal este ca sifonierul sa fie amenajat intr-un dressing separat, insa din lipsa spatiului, in apartamente acest lucru nu este posibil. De aceea, amenajarea sifonierului se poate face in dormitorul casei tale.


Dormitor mic, ideal pentru un apartament cu mai multi membri

Spatii de depozitare laterale

In lateralul patului, acolo unde ai aseza noptierele, poti alege sa te extinzi. Lasa loc pentru o mica noptiera pe care sa iti asezi telefonul, cartea, ochelarii de citit sau alte lucruri. Deasupra, alege sa amenajezi un mic dulap sau chiar un mini-sifonier. Sunt perfecte spatiile libere de deasupra noptierei pentru a profita de ele.

In acest fel, vei economisi spatiul si te vei bucura de un dormitor amenajat chic, dar util si practic.

Dormitoare simple, amenajate in nuante deschise si un stil superb

Alege depozitarea sub pat

Pentru a economisi spatiu, poti opta pentru a depozita lucruri sub patul tau. Majoritatea paturilor de mijloc, dar si canapelele extensibile au deja spatii de depozitare ascunse. Acolo poti tine lucruri pe care nu le folosesti in acel sezon precum incaltaminte, pilote sau lenjerii de pat.


Sunt extrem de utile aceste spatii de depozitare sub pat deoarece nu fura din marimea incaperii. 

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI