Cum sa amenajezi un apartament cu 3 camere, de 80 metri patrati

Cum sa amenajezi un apartament cu 3 camere, de 80 metri patrati

Trebuie sa recunoastem ca 80 de metri patrati reprezinta o suprafata destul de generoasa. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca nu ne putem inspira din acest decor al unui apartament cu 3 camere pentru a ne decora propriul apartament.


Fie ca este vorba de un apartament cu 2 camere sau chiar si de o casa, inspira-te din acest decor superb pentru a iti reamenaja locuinta!

Decorarea holului

Cand intri in casa esti intampinat prin intermediul unui hol mare, spatios si luminat. Zona de intrare nu este separata de spatiul in care se afla atat bucataria, cat si camera de zi. Cu toate acestea, spatiile sunt delimitate vizual prin intermediul pieselor de mobilier.

Pe hol este pozitionat un dressing mare si spatios pentru a depozita haine. Usile sale centrale au lipite pe ele oglinzi, ceea ce face ca incaperea sa para si mai mare decat este.


Bucataria este amenajata intr-un spatiu deschis cu living room-ul

Bucataria are un mobilier elegant, chiar luxos, iar living room-ul este o incapere linistita si extrem de frumos decorata.

Zona de gatit este separata in 3 spatii diferite. Astfel, exista un spatiu in care avem dulapurile, importante pentru depozitare, un spatiu in care este inclus aragazul electric, dar si un spatiu pentru a pregati mancarea.

Amenajarea dormitoarelor intr-un apartament cu 3 camere

Dormitoarele, doua la numar, sunt decorate la fel de elegant, dar si practic. Un dormit are inclus si un mic birou pentru persoanele care mai lucreaza de acasa. Cel de-al doilea dormitor este amenajat pentru un adolescent, avand atat spatii de depozitare, cat si birou pentru teme.


Decorarea baii

Baia este spatioasa, are atat cada, cat si dus, are note orientale in ceea ce priveste design-ul si este o incapere extrem de luxoasa si frumoasa!

Corpurile de iluminat nu lipsesc nici din aceasta incapere, ele fiind pozitionate atat pe tavan, cat si pe peretii laterali.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI