Par materiale banale, insa pot fi transformate in decoratiuni uluitoare

Par materiale banale, insa pot fi transformate in decoratiuni uluitoare

Aparent, sunt doar materiale banale pe care le tinem aruncate in garaj, insa ele pot fi transformate in decoratiuni de vis pentru dormitor. Daca aveti bucati de lemn pe care nu le mai folsiti, cea mai buna idee este sa le transformati in noptiere frumoase. Cum realizam acest lucru? Este destul de simplu: putem realiza o noptiera suspendata, folosind cateva franghii sau putem face o noptiera pe care sa o sprijinim pur si simplu de perete.


Daca nu vreti sa stricati in niciun fel peretele pentru ca faceti modificari prin camera des, nu va faceti griji, exista solutii si in acest sens: realizati o noptiera care sa arate ca o scara. Totul suna bine, dar noi va garantam ca si arata destul de bine!

De asemenea, o scara poate fi transformata intr-o noptiera frumoasa. Daca are un aspect invechit, nu va faceti griji! Acestea vor arata si mai bine pentru ca se potrivesc cu un design rustic. Poate avea un aspect rustic, insa aveti grija sa ingrijiti lemnul. O rama veche de la fereastra sau orice material care pare ca nu mai poate fi folosit poate fi transformat in decoratiuni frumoase.

Va dorim spor la treaba!


materiale banale (2)

materiale banale (3)

materiale banale (4)

materiale banale (5)

materiale banale (6)

materiale banale (7)

materiale banale (8)

materiale banale (9)

materiale banale (10)

materiale banale (11)

materiale banale (12)

materiale banale (13)

materiale banale (14)

materiale banale (15)

materiale banale (16)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI