Cum sa dam gradinii un aer rustic – Amenajari simple de vara

Cum sa dam gradinii un aer rustic – Amenajari simple de vara

Nici nu trebuie sa va mai spunem ca rustic inseamna simplu. Altfel spus, cat mai natural. Natural care inseamna de fapt, sa lasam obiectele asa cum sunt. Fara sa le dam o infatisare nou. Sa le lasam in starea lor bruta, necosmetizate. Dar de unde ideea unui astfel de subiect? Este simplu de raspuns. Coplesiti de aglomeratia din oras, cu totii cautam natura si naturalul. Cautam decorurile rustice pentru a ne odihni privirea. Cautam simplitatea pentru a ne odihni mintea. Cautam linistea pentru a o asculta. Propunem asadar, sa aflam prin intermediul acestor idei de amenajari, cum sa dam gradinii un aer cat mai rustic.


Cum sa dam gradinii un aer rustic de vara – Idei creative

A fi creativ inseamna a transforma lucrurile fara valoare in decoruri minunate. A fi creativ inseamna a transforma exteriorul intr-un spatiu linistitor. A fi creativ inseamna a pune intr-o lumina naturala obiectele pe care le consideram banale. Obiecte precum recipiente din metal sau din lemn, obiecte care transforma gradina. Dar pentru ca toate amenajarile ar fi monotone fara flori, nici ele nu ar trebui sa lipseasca din decorul initial. Si credem ca ati inteles de ce. Pentru ca vara inseamna culoare, inseamna flori, inseamna peisaje verzi, dar mai inseamna si atingerea naturii. O atingere calda de vara.

cum sa dam gradinii cum sa dam gradinii cum sa dam gradinii cum sa dam gradinii

Spatii din gradina care pot fi amenajate intr-un stil rustic

Acolo unde exista natural exista si frumusete. Un spatiu in care ornamentele se intrec cu delicatetea  florilor, este un spatiu rustic. Concluzionand, nu putem sa spunem decat atat. Cu ajutorul decoratiunilor simple putem da gradinii un farmec aparte. Farmecul unui anotimp asteptat. Farmecul verii.

cum sa dam gradinii

Amenajari rustice de vara – Idei pentru gradina ta

Daca este vara, inseamna o multime de modalitati de a realiza decoruri minunate in curtea casei. Iar cine nu ne crede, il invitam sa ni se alature pentru a urmari impreuna cum sa dam gradinii un farmec aparte cu ajutorul decorurilor rustice.


cum sa dam gradinii cum sa dam gradinii cum sa dam gradinii cum sa dam gradinii

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI