Cum sa dam o alta intrebuintare laditelor din lemn – Proiecte DIY

Cum sa dam o alta intrebuintare laditelor din lemn – Proiecte DIY

Cum sa dam o alta intrebuintare laditelor din lemn? Iata o singura intrebare cu o multime de raspunsuri. De exemplu, le putem refolosi transformandu-le in suporturi pentru jucarii sau intr-un scaunel viu colorat pentru camera copiilor. Sau, de ce nu intr-un suport pentru florile din apartament. Dar cel mai bine ar fi sa urmarim proiectele creative de astazi.


Cum sa dam o alta intrebuintare laditelor din lemn – Idei practice

La fel ca paletii si laditele din lemn pot fi transformate intr-o multime de piese de mobilier, ca sa spunem asa. Utile atat in interior cat si in exterior, laditele mai pot fi folosite pe post de suport pentru cartile cu povesti ale celor mai mici membri ai familiei. Iar acolo unde este creativitate este si indemanare.

cum sa dam o alta intrebuintare

Obiecte utile realizate din ladite din lemn – Proiecte de tip DIY

Pentru a continua seria exemplelor de obiecte utile, poate ca ar trebui sa vorbim mai intai despre calitatea lemnului din care laditele sunt confectionate. Ei bine, ca si in cazul paletilor, calitatea lemnului este indoielnica. Insa cu putin efort, si ne referim aici la solutiile speciale gen lacuri si vopsele cu care poate fi tratat lemnul, putem schimba cu usurinta infatisarea acestora.

cum sa dam o alta intrebuintare

Cum sa transformam laditele in suporturi pentru ghivecele cu flori

O idee buna ar fi sa transformam aceste ladite in suporturi pentru ghivecele cu flori. Iar daca nu ne credeti, va invitam sa urmariti imaginile de mai jos.


cum sa dam o alta intrebuintare cum sa dam o alta intrebuintare

Cum sa realizam din ladite piese de mobilier pentru camera copiilor – Idei cu imaginatie

Este evident ca fara imaginatie si indemanare laditele din lemn nu pot fi transformate in piese de mobilier pentru camera celor mici, de exemplu. Iar daca esti pasionat de proiecte creative si nu ai de unde sa te inspiri, ti-am pregatit aici cateva idei de obiecte realizate din ladite. Priveste!

cum sa dam o alta intrebuintare cum sa dam o alta intrebuintare cum sa dam o alta intrebuintare cum sa dam o alta intrebuintare

Idei de suporturi pentru prosoapele din baie.

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI