Cum să decorezi casa în prag de sărbătoare: Idei superbe pentru Crăciun

Cum să decorezi casa în prag de sărbătoare: Idei superbe pentru Crăciun

Cum decorăm casa în prag de sărbătoare: Perioada sărbătorilor de iarnă aduce cu ea o atmosferă magică, iar decorațiunile de Crăciun au un rol esențial în crearea unei atmosfere festive în casa ta.


Fie că îți place stilul tradițional sau ești în căutare de idei inovatoare, există numeroase moduri în care poți aduce spiritul sărbătorilor în fiecare colț al locuinței tale.

Instalează un pom de Crăciun impunător

Pomul de Crăciun este piesa centrală a decorațiunilor de sezon. Alege un pom bogat, cu ramuri dese și instalază-l într-un loc strategic, de preferat în living sau în zona în care petreci cel mai mult timp.

Decorarea pomului poate fi personalizată în funcție de preferințele tale, folosind ornamente clasice sau moderne, globuri strălucitoare și beteală elegantă.


Coroane de ușă și decorațiuni exterioare

Primul lucru pe care îl văd oaspeții tăi este ușa de la intrare. Adaugă o notă festivă utilizând o coroană de Crăciun elegantă sau un aranjament floral de sezon.

În plus, poți adăuga lumini strălucitoare, ghirlande și figurine tematice pentru a crea o atmosferă călduroasă chiar de la intrare.

Lumini și stele strălucitoare – Decorăm casa în prag de sărbătoare

Nimic nu adaugă mai multă magie decât luminițele strălucitoare. Utilizează șiruri de lumini LED pentru a contura ferestrele, balustradele sau orice altă suprafață disponibilă.


Pentru o notă suplimentară de eleganță, alege luminile în nuanțe calde de alb sau auriu. Stelele strălucitoare pot fi agățate deasupra mesei sau de la tavan, creând un decor de basm.

Decorațiuni DIY (Do It Yourself)

Pregătește-te pentru sărbători printr-o sesiune de creație DIY. Poți realiza ornamente și decorațiuni personalizate, de exemplu, globuri pictate manual, decorațiuni din hârtie sau chiar coronite handmade. Aceste elemente adaugă o notă de originalitate și caldă personalitate în decorul casei tale.

Utilizează arome de sărbătoare

Adaugă un element suplimentar pentru simțurile tale prin utilizarea aromelor de sărbătoare. Lumânările parfumate cu miros de brad sau scorțișoară, precum și uleiurile aromatice pot transforma atmosfera casei tale într-un peisaj olfactiv de iarnă.


Covoare și perne decorative

Schimbă sau adaugă covoare și perne decorative în tonuri specifice Crăciunului. Nuantele de roșu, verde și auriu pot completa armonios orice design interior și pot crea un aspect unitar și festiv.

Bunătăți pe masa de Crăciun, ornamente superbe și culori de vis

 

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI