Bunătăți pe masa de Crăciun, ornamente superbe și culori de vis

Bunătăți pe masa de Crăciun, ornamente superbe și culori de vis

Aranjarea unor bunătăți pe masa de Crăciun, poziționarea unor ornamente fantastice, dar și alegerea culorilor fac parte din ornamentul spectaculos de sărbători.


Toate acestea fac parte din aranjamentul spectaculos al sărbătorilor de iarnă din casa noastră. Ne bucurăm de o masă aranjată festiv, cu multe ornamente și decorațiuni frumoase, dar și de preparatele gustoase.

Aranjarea mesei de Crăciun

Masa de Crăciun are nevoie de veselă frumoasă, ideală pentru felul principal, dar și pentru superi sau ciorbe. Mai mult decât atât, șervețelele pot fi din hârtie sau poți opta pentru șervete din materiale textile elegante și frumoase. Acestea pot fi încoronate frumos cu ajutorul unui inel din metal.

Lumânările parfumate nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare. Acestea pot fi decorate la bază cu globulețe festive pentru a creea un aer cat mai frumos, un aer de Crăciun absolut superb. Poți opta pentru lumânări parfumate, însă poți alege și lumânări fără parfum pe care să le poziționez pe masa ta și pe care să le aprinzi atunci când mănânci.


Bunătățile de pe masa de Crăciun

Platourile cu mezeluri, fructe sau legume pot fi aranjate pe masa ta în platouri frumoase. Amenajarea platourilor trebuie făcut astfel încât acestea să conțină cat mai multe culori.

Alege legume care să aibă diferite culori, în acest fel profitând atât de savoarea lor, dar și de o multitudine frumoasă de culori de pe masa de Crăciun. Cu cat optezi pentru nuanțe mai diferite, cu atât platourile tale vor fi mai frumoase, cu un aer cat mai festiv.

Ingredientul secret pentru o salată de boeuf delicioasă, dar și cu decorațiuni fantastice

Idei pentru o masă de Crăciun cu bucate alese și decorațiuni fantastice

100+ Modalități diferite, spectaculoase de a orna salata de boeuf

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI