Cum să decorezi intrarea din casa ta – Idei superbe cu flori colorate

Cum să decorezi intrarea din casa ta – Idei superbe cu flori colorate

Intrarea din curte este cartea de vizită a casei tale și merită să fie decorată cu grijă și atenție la detalii, cu ajutorul acestor idei superbe.


Una dintre cele mai frumoase și accesibile modalități de a transforma intrarea într-un loc primitor și atrăgător este prin folosirea florilor colorate. Iată câteva idei superbe pentru a decora intrarea din curtea ta cu flori.

Alegeri vibrante de flori

Alege flori cu culori vibrante și vii pentru a adăuga un accent vizual plăcut la intrare. Poți opta pentru petunii, garoafe sau begonii, care oferă o gamă largă de culori și sunt rezistente.

Alege culorile care se potrivesc cu tema generală a curții tale și creează un aranjament plin de viață.


Jardiniere suspendate

Dacă ai un spațiu limitat la intrare, poți utiliza jardiniere suspendate pentru a adăuga flori colorate.

Așază-le de-a lungul pervazului ferestrei sau deasupra ușii de la intrare. Această abordare nu numai că economisește spațiu, ci creează și un efect vizual impresionant.

Căsuțe sau stâlpi îmbrăcați în flori

Poți adăuga un plus de farmec intrării tale prin îmbrăcarea căsuței poștale sau a stâlpilor de la gard cu flori colorate. Utilizează plante agățătoare precum iederă sau trandafiri pentru a crea un aspect romantic și pitoresc.


Flori în ghivece mari

Dacă ai un spațiu generos la intrare, alege ghivece mari și umple-le cu flori spectaculoase. Hortensiile, crizantemele sau daliile sunt opțiuni excelente pentru a crea aranjamente impresionante și bogate.

Cele mai frumoase hortensii pentru o gospodarie de poveste

Poți combina flori cu diferite culori și înălțimi pentru a obține un aspect plin de textură și diversitate.

Alei cu flori

Dacă ai o alee care duce spre intrare, decoreaz-o cu flori. Plantează flori colorate de-a lungul aleei pentru a crea un covor natural de culori.


Poți alege flori cu înălțimi și culori diferite pentru a obține un efect vizual captivant. Asigură-te că plantezi flori care se dezvoltă bine în condițiile locale și necesită întreținere redusă.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI