Proiecte superbe realizate din paleti de lemn – Redecorare curte si casa

0
5285

Proiecte superbe realizate din paleti de lemn – Redecorare curte si casa

Descopera aceste proiecte de redecorare curte si casa pentru ca gospodaria ta sa se transforme intr-un spatiu superb. Lemnul este un material popular, versatil si foarte cautat. Folosit de mii de ani, lemnul este folosit atat pentru a crea piese de mobilier, structuri, cladiri, dar si decoratiuni pentru casa, curte si gradina.


Descopera aceste proiecte superbe de redecorare curte si casa, proiecte realizate din paleti de lemn si multa imaginatie.

In articolul de astazi ti-am pregatit o galerie foto bogata, galerie ce contine proiecte realizate din lemn, paleti din lemn si alte structuri din acest material.

Spatii de joaca pentru copii – Redecorare curte si casa

Cu ajutorul paletilor din lemn, materiale versatile si foarte populare, poti realiza spatii de joaca absolut superbe pentru copiii tai.


Curtea este spatiul in care cei mici pot sa isi petreaca timpul liber, sa se relaxeze, dar si locul unde pot face miscare. De aceea, construirea unor spatii dedicate pentru joaca este necesara si recomandata. Daca locuiesti la curte, ofera-le celor mici un spatiu unde se pot juca, relaxa, unde isi pot consuma energia. Acest lucru ii va ajuta sa se odihneasca mult mai bine, dar si sa isi dezvolte abilitatile prin joaca.

Inspira-te si din proiectele din articolul de mai jos.

Mentinerea si ingrijirea lemnului

Pentru a mentine acest material, lemnul se vopseste cel putin o data pe an. Poti opta pentru vopsea clasica, intr-o anumita culoare sau poti alege un lac protector pentru lemn.


Lacul pentru lemn poate fi transparent, ajuta la mentinerea culorii si texturii si iti pastreaza decoratiunile superbe pe o perioada mare de timp.

Intrebuintari impresionante la care nu te-ai fi gandit pentru paletii din lemn

Mobilier pentru casa si gradina realizat in totalitate din paleti de lemn

sursa foto: Pinterest