Cum sa decorezi un apartament de 3 camere si 78 de metri patrati

0
1325
apartament de 3 camere

Cum sa decorezi un apartament de 3 camere si 78 de metri patrati

Texturi din lemn, decor folosind culoarea gri si un apartament de 78 de metri patrati si 3 camere. Toate acestea ofera un design superb!


Amenajarea living room-ului

Living room-ul este o incapere moderna, cu un design de vis pe care si l-ar dori oricine. In spatele canapelei exista o masa de dining frumoasa, iar bucataria de dimensiuni medii are mobila alba, eleganta si frumoasa.

Masuta de cafea din sufragerie are si ea un design unic, iar langa perete exista mobila eleganta, simpla, moderna.

Amenajarea dormitoarelor

Primul dormitor este special creat pentru doi copii.


Mobila este si ea simpla, insa nu lipsesc din aceasta incapere culorile vii. Sifonierul mare iti permite sa depozitezi o multime de haine, iar paturile sunt pozitionate astfel incat fiecare copil sa aiba parte de intimitatea lui in zona de relaxare.

In mijlocul camerei exista o masuta pentru 4 copii ce poate fi folosita pentru teme, dar si pentru a picta si pentru relaxare. 

Amenajarea celui de-al doilea dormitor

Cel de-al doilea dormitor este si el decorat cu nuante de gri, mobila este alba, iar draperiile se asorteaza si ele cu decorul incaperii. Dormitorul dispune de un pat matrimonial dublu, dar si de doua noptiere simple.


Amenajarea baii

Baia este amenajata si ea modern. Pentru a economisi spatiul intr-o baie de dimensiuni mici, trebuie sa ai grija la dimensiunile pieselor de mobilier, dar si la dimensiunile obiectelor sanitare. Alege o cabina de dus daca nu ai spatiu suficient pentru o baie si alege o chiuveta cu picior daca incaperea aceasta este prea mica.

De asemenea, vopseaua, gresia si faianta in culori deschise te vor ajuta si ele sa creezi impresia unui spatiu mai mare, mai incapator.

Inspira-te din galeria foto de aici pentru a amenaja un apartament de trei camere.


sursa foto: Pinterest