Strategii simple pentru a avea o gradina spectaculoasa

0
1126

Strategii simple pentru a avea o gradina spectaculoasa

O gradina spectaculoasa poate fi amenajata cu ajutorul unor mici trucuri. Realitatea este ca nu toata lumea dispune de o gradina mare, insa adevarata provocare este sa poti realiza dintr-un spatiu mic o gradina spectaculoasa!


De aceea, inspiratia de astazi vine in ajutorul celor care au o gradina micuta, dar vor sa o transforme intr-un spatiu superb!

1. Refoloseste paletii din lemn!

In nenumarate proiecte spectaculoase pot fi refolositi paletii din lemn. Acesti paleti pot fi transformati in mobilier pentru gradina, dar si intr-un leagan relaxant.

De asemenea, poti folosi paletii din lemn pentru a amenaja un mini-bar in curtea ta!


2. Ramele din lemn refolosite

Ramele din lemn pot fi si ele transformate in proiecte frumoase, utile si creative pentru gradina ta. Inspira-te din galeria foto a unui articol anterior in care ti-am prezentat idei spectaculoase de rame din lemn refolosite si transformate in proiecte pentru curtea ta!

3. Construieste un gratar in curte!

Fie ca vrei sa iti petreci weekend-ul in aer liber cu familia sau prietenii ori ca iti place sa gatesti mancarea la gratar, o astfel de idee pentru un gratar in curtea ta poate fi aplicata rapid. De asemenea, nu ai nevoie de un buget mare pentru a pune in aplicare un astfel de proiect!

4. BCA-ul poate fi folosit si in gradina!

Vopseste BCA-ul si transforma-l in proiecte creative pentru gradina ta!


5. Economiseste spatiu folosind gradini verticale!

Fie ca ai nevoie de un astfel de proiect pentru gradina sau pentru balconul tau, aceste gradini verticale superbe sunt ideale pentru a te ajuta sa economisesti spatiul!

6. Refoloseste anvelopele!

Anvelopele vechi pot fi si ele transformate cu usurinta in piese de mobilier pentru curtea ta! Refoloseste si tu aceste cauciucuri vechi si transforma-le in obiecte de decor sau practice!

sursa foto: Pinterest