Cum sa economisim spatiul destinat florilor din apartament

Cum sa economisim spatiul destinat florilor din apartament

Balconul este spatiul in care depozitam florile pe timpul verii, beneficiind in felul acesta de caldura si lumina necesara dezvoltarii intr-un mod cat mai armonios. Dar pentru ca toamna a luat locul verii, iar racoarea noptii nu le este prielnica, este timpul sa le schimbam locul. Dar unde, ne intrebam noi retoric. Evident ca in casa, in suporturi pe verticala. Daca nu ati ghicit subiectul de astazi, vi-l dezvaluim noi. Este vorba despre cum sa economisim spatiul destinat ghivecelor cu flori.


Cum sa economisim spatiul destinat ghivecelor cu plante de apartament

Cum sa economisim spatiul destinat ghivecelor cu plante de apartament? Raspunsul l-am aflat mai devreme. In suporturi pe verticala. Dar nu orice fel de suporturi, ci unele incapatoare. Sa urmarim asadar imaginile de mai jos, imagini care ne dezvaluie cateva solutii de a economisi spatiul destinat plantelor din casa.

cum sa economisim cum sa economisim

Idei practice de suporturi incapatoare pentru florile din apartament

Numai florile nu mai lipsesc atunci cand nu avem suficient spatiu in apartamentul in care locuim. Insa florile sunt benefice pentru noi. Tocmai de aceea trebuie sa le avem intr-un numar cat mai mare si cat mai diversificate. Dar unde sa le concentram intr-un spatiu atat de mic? O solutie ar fi pervazul. Chiar si asa tot nu ar fi suficient. Ei bine, putem rezolva aceasta problema cu ajutorul suporturilor pe verticala. Sunt estetice si imbraca incaperile casei, dandu-le impreuna cu florile un aer cat mai natural.

cum sa economisim cum sa economisim

Evidentiem si economisim spatiul din casa cu aceste idei de suporturi din lemn

Daca plantele de apartament sunt cei mai buni designeri de interior, atunci noi trebuie sa le rasplatim stradania asigurandu-le un mediu propice de dezvoltare. Cum altfel decat intr-un loc generos, chiar si atunci cand nu dispunem de spatiu. De aceea suntem de parere ca suporturile pe verticala reprezinta cea mai buna solutie. Iata!


cum sa economisim cum sa economisim cum sa economisim cum sa economisim cum sa economisim

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI